Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

TOP 5 recenzji kosmetyków NaObcasach.pl

TOP 5 recenzji kosmetyków NaObcasach.pl

7 gwiazd, które uzyskały idealną sylwetkę

7 gwiazd, które uzyskały idealną sylwetkę

7 porażek modowych, które wszyscy popełniamy

7 porażek modowych, które wszyscy popełniamy

Kilka inspiracji na fryzurę + czapkę

Kilka inspiracji na fryzurę + czapkę

5 ciekawych filmów, do obejrzenia z PRZYJACIÓŁKAMI

5 ciekawych filmów, do obejrzenia z PRZYJACIÓŁKAMI

Inspiracje na aranżację Twojej sypialni 

Inspiracje na aranżację Twojej sypialni 

7 pomysłów, jak zmienić kolor włosów TEJ JESIENI!

7 pomysłów, jak zmienić kolor włosów TEJ JESIENI!

Oto 6 typów kobiet, od których każdy facet UCIEKA!

Oto 6 typów kobiet, od których każdy facet UCIEKA!

Muzyczna playlista na JESIEŃ

Muzyczna playlista na JESIEŃ

6 sytuacji, które zniechęcają faceta do seksu NATYCHMIAST

6 sytuacji, które zniechęcają faceta do seksu NATYCHMIAST

7 nawyków, które zbliżą was do siebie!!!

7 nawyków, które zbliżą was do siebie!!!

8 inspiracji na jesienną stylizację – POMYSŁY Z INSTAGRAMA

8 inspiracji na jesienną stylizację – POMYSŁY Z INSTAGRAMA

20 skutecznych sposobów na rozkochanie w sobie KAŻDEGO MĘŻCZYZNY!

20 skutecznych sposobów na rozkochanie w sobie KAŻDEGO MĘŻCZYZNY!

5 nowości książkowych dla DZIECI

5 nowości książkowych dla DZIECI

6 rzeczy, których nie wybaczy ŻADEN mężczyzna

6 rzeczy, których nie wybaczy ŻADEN mężczyzna

Na te rzeczy nie zwraca uwagi ŹADEN zakochany FACET!

Na te rzeczy nie zwraca uwagi ŹADEN zakochany FACET!

Czekolada

Przepis idealny dla kogoś, kto nie lubi się powtarzać. Ta czekolada za każdym razem może być inna, wszystko zależy od tego ile dodamy łyżek kakao i jakie wybierzemy bakalie.

Składniki:

  • 1/2 szklanki mleka w płynie
  • 3 szklanki mleka w proszku (lub w granulkach)
  • 1 i 1/2 szklanki cukru
  •  kostka margaryny
  • 2-3 łyżki ciemnego kakao
  • bakalie (do wyboru: orzechy, migdały, rodzynki, herbatniki i inne)

Przygotowanie:

 W średnim garnku roztopić kostkę margaryny z cukrem i płynnym mlekiem, po czym wsypać kakao i mieszać do całkowitego rozpuszczenia. Zdjąć z ognia i od razu wsypać mleko w proszku, dokładnie wymieszać i dodać wybrane bakalie, np. herbatniki i orzechy, wymieszać. Przelać do naczynia, z którego łatwo będzie kroić czekoladę np. płytka blaszka, po ostygnięciu wstawić do lodówki. Czekolada będzie gotowa kiedy stwardnieje.