Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

13 ZNAKÓW, że ten facet kocha na zabój

13 ZNAKÓW, że ten facet kocha na zabój

S Z O K !!! Dramatyczne zdjęcia pokazują, jak operacje plastyczne zmieniły te gwiazdy

S Z O K !!! Dramatyczne zdjęcia pokazują, jak operacje plastyczne zmieniły te gwiazdy

Serum do ust na zimę – usuwa popękania i suchość

Serum do ust na zimę – usuwa popękania i suchość

ŚLIWKA – kolor sezonu JESIEŃ-ZIMA 2017/2018

ŚLIWKA – kolor sezonu JESIEŃ-ZIMA 2017/2018

3 szybkie ćwiczenia dla zmęczonych oczu

3 szybkie ćwiczenia dla zmęczonych oczu

HOT! 7 modelek Victoria’s Secret  BEZ MAKIJAŻU!

HOT! 7 modelek Victoria’s Secret BEZ MAKIJAŻU!

Wybór redakcji: TOP 5 fryzur z Instagrama

Wybór redakcji: TOP 5 fryzur z Instagrama

5 soundtracków z najlepszych filmów

5 soundtracków z najlepszych filmów

Zimowy krem do rąk – zrób go sama!

Zimowy krem do rąk – zrób go sama!

Anna Lewandowska BEZ MAKIJAŻU! – Tak samo piękna?

Anna Lewandowska BEZ MAKIJAŻU! – Tak samo piękna?

Wybór redakcji: 5 propozycji na jesienny wieczór filmowy

Wybór redakcji: 5 propozycji na jesienny wieczór filmowy

5 pomysłów na stylizację do szkoły

5 pomysłów na stylizację do szkoły

Grzyby w sosie własnym

Grzybki w sosie własnym są idealnym dodadkiem do wielu mięsnych dań. Nadają wyrazistość smakowi np. kotlecików mielonych i wielu innych potraw.

Składniki:

  • 800 g grzybów (podgrzybków,
  • kurek, pieczarek, rydzów itp.)
  • 1 cebula
  • 3 łyżki masła
  • 1 łyżeczka mąki
  • sól, pieprz
  • sok z cytryny

Przygotowanie:

Grzyby opłukać, trzonki przyciąć i ewentualnie oskrobać, duże grzyby pokroić na kawałki i osuszyć. Cebulę obrać, opłukać i posiekać, przesmażyć na maśle, dodać grzyby, dusić na małym ogniu pod przykryciem przez 30 minut. Grzyby oprószyć mąką i dusić 10 minut mieszając. Sos doprawić solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawać z grzankami lub z kaszą. Do sosu można dodać 3 łyżki śmietany i 1 łyżkę posiekanego koperku.