Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

11 stylówek Victorii Beckham, które każda z nas może skopiować w tym sezonie

11 stylówek Victorii Beckham, które każda z nas może skopiować w tym sezonie

TOP 10 najostrzejszych powieści EROTYCZNYCH

TOP 10 najostrzejszych powieści EROTYCZNYCH

TOP 15 najpopularniejszych porad miłosnych na naszym portalu

TOP 15 najpopularniejszych porad miłosnych na naszym portalu

Przegląd tatuaży z Instagrama

Przegląd tatuaży z Instagrama

20 minut JOGI na dobry sen

20 minut JOGI na dobry sen

9 FRYZUR, które dodają seksapilu

9 FRYZUR, które dodają seksapilu

19 CELEBRYTEK, które bez makijażu mogą PRZESTRASZYĆ!!!!

19 CELEBRYTEK, które bez makijażu mogą PRZESTRASZYĆ!!!!

Najlepsze zdjęcia ślubne z 2017 roku

Najlepsze zdjęcia ślubne z 2017 roku

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

TOP 5 dziewczyńskich seriali

TOP 5 dziewczyńskich seriali

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

TOP 3 książki dla rodziców

TOP 3 książki dla rodziców

Kotlety z grzybów

Bardzo dobry pomysł na szybki, domowy obiad. Wegetarjanin bedzie z nich bardzo zadowolony, ponieważ są pożywne i jednosześnie zdrowe.

Składniki:

  • 600 g grzybów
  • 1 cebula
  • 150 g tartej bułki
  • 1 jajko
  • 1 łyżka posiekanego koperku
  • sól, pieprz
  • 100 g masła

Przygotowanie:

Grzyby opłukać, trzonki oskrobać i przyciąć. Grzyby posiekać. Cebulę obrać, opłukać, posiekać, przesmażyć na 2 łyżkach masła, dodać grzyby i dusić 30 minut na małym ogniu pod przykryciem. Zdjąć przykrywkę i mieszając odparować cały płyn. Grzyby z cebulą zemleć, wymieszać z jajkiem, koperkiem i 4 łyżkami tartej bułki. Masę doprawić i formować okrągłe kotlety. Kotlety obtoczyć w pozostałej bułce i smażyć na pozostałym maśle, aż się zrumienią.