Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

11 stylówek Victorii Beckham, które każda z nas może skopiować w tym sezonie

11 stylówek Victorii Beckham, które każda z nas może skopiować w tym sezonie

TOP 10 najostrzejszych powieści EROTYCZNYCH

TOP 10 najostrzejszych powieści EROTYCZNYCH

TOP 15 najpopularniejszych porad miłosnych na naszym portalu

TOP 15 najpopularniejszych porad miłosnych na naszym portalu

Przegląd tatuaży z Instagrama

Przegląd tatuaży z Instagrama

20 minut JOGI na dobry sen

20 minut JOGI na dobry sen

9 FRYZUR, które dodają seksapilu

9 FRYZUR, które dodają seksapilu

19 CELEBRYTEK, które bez makijażu mogą PRZESTRASZYĆ!!!!

19 CELEBRYTEK, które bez makijażu mogą PRZESTRASZYĆ!!!!

Najlepsze zdjęcia ślubne z 2017 roku

Najlepsze zdjęcia ślubne z 2017 roku

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

TOP 5 dziewczyńskich seriali

TOP 5 dziewczyńskich seriali

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

TOP 3 książki dla rodziców

TOP 3 książki dla rodziców

Kotlety z jajek

Jeśli jesteś osobą lubiącą tworzyć coś z niczego, to jest to przepis właśnie dla Ciebie. Ze zwykłych jajek możesz stworzyc kotlety, które swoim smakiem wszystkich pozytywnie zaskoczą.

Składniki:

  • 8 jajek ugotowanych na twardo
  • 150 g tartej bułki
  • 2 łyżki śmietany
  • 1 jajko
  • 3 łyżki posiekanego szczypiorku
  • sól, pieprz
  • masło do smażenia

Przygotowanie:

Jajka obrać i posiekać . Wymieszać ze 100 g startej bułki, śmietaną, surowym jajkiem i szczypiorkiem. Masę doprawić solą i pieprzem, formować z niej owalne kotlety, obtaczać w pozostałej tartej bułce i smażyć z obu stron na złoty kolor. Zamiast szczypiorku do kotletów można dodać posiekaną i przesmażoną cebulę.