Polecane

Do kogo lecą prześliczne świece Green Dragonfly?

Do kogo lecą prześliczne świece Green Dragonfly?

Cara Delevigne i Kate Moss w jednej kampanii!

Cara Delevigne i Kate Moss w jednej kampanii!

Jesienna kolekcja EST by eS.

Jesienna kolekcja EST by eS.

Ola Rudnicka twarzą kampanii H&M Studio

Ola Rudnicka twarzą kampanii H&M Studio

Twój sportowy styl – kolekcja PROSTO Sport 2014

Twój sportowy styl – kolekcja PROSTO Sport 2014

Olivia Palermo zaprojektuje buty!

Olivia Palermo zaprojektuje buty!

Beyonce w sesji dla CR Fashion Book

Beyonce w sesji dla CR Fashion Book

Lotnicze podróże z dziećmi

Lotnicze podróże z dziećmi

Jolanta Pieńkowska odeszła z „Dzień dobry TVN”

Jolanta Pieńkowska odeszła z „Dzień dobry TVN”

W klasycznym podejściu tradycyjnej Pani – czyli jak dobrać bieliznę do typu osobowości?

W klasycznym podejściu tradycyjnej Pani – czyli jak dobrać bieliznę do typu osobowości?

Wystawa „Maria Bartuszová. Formy przejściowe” już we wrześniu w Warszawie!

Wystawa „Maria Bartuszová. Formy przejściowe” już we wrześniu w Warszawie!

Cara Delevigne na trzech okładkach wrześniowego „Vouge’a”

Cara Delevigne na trzech okładkach wrześniowego „Vouge’a”

Ferulowe szaleństwo

Ferulowe szaleństwo

Odważna sesja Miley Cyrus w „V MAGAZINE”!

Odważna sesja Miley Cyrus w „V MAGAZINE”!

Konto na Facebooku? Niedługo o nim zapomnisz

Konto na Facebooku? Niedługo o nim zapomnisz

Top 5 –  hity lata, które będą modne jesienią

Top 5 – hity lata, które będą modne jesienią

Omlet ze szpinakiem

Świeże, lekko blanszowane liście szpinaku mogą być ciekawym dodatkiem do omletu

przepis z kuchni: francuskiej

czas: 15 minut

liczba porcji: 2

składniki:

6 jaj
200 g liści szpinaku
3 łyżki tartego żółtego sera
ząbek czosnku
sól, pieprz
olej do smażenia

przyrządzanie:

Liście szpinaku umyć, osuszyć, usunąć ogonki. Wrzucić na średnio rozgrzany tłuszcz na dwie patelnie. Chwilę dusić, po czym rozprawadzić na całej powierzchni patelni. 
Jaja zmiksować, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, sól, pieprz, tarty ser. Wlać po połowie na patelnie, przykryć i smażyć na niewielkim ogniu do momentu ścięcia się masy jajecznej. Podawać natychmiast.

Podobne artykuły

10 Komentarzy

  1. FBIGrzes
    30 grudnia 2013 at 19:39

    Mniam ale dobre :)

  2. q
    13 czerwca 2013 at 19:51

    q

  3. dNPXMqsaqxxDtrVKmb
    27 marca 2013 at 02:04

    Super sprawa Michale, grunt to dobra orgjaizacna dnia i pozytywne nastawienie do treningu Sam niekiedy się z tym borykałem, ale po obraniu celu wszystko idzie łatwiej. Kolejna sprawa to prowadzenie dzienniczka treningowego. Nic tak chyba nie dodaje skrzydeł, jak sięganie do dawnych zapiskf3w (sam zobaczysz to za kilka tygodni) kiedy rozpoczynaliśmy od 1-2km truchtu by po pewnym czasie podwoić, potroić albo tą objętość!

  4. nzhmZGLfnIwrbcJHW
    11 marca 2012 at 09:25

    WitamPsucie się owocf3w pomidora na kakzcrzu jest chyba najbardziej popularnym problemem przy uprawie. Jest to spowodowane najczęściej chorobą grzybową, tzw. zarazą ziemniaka. Dochodzi do tego, gdy przez kilka dni nieustannie pada, a temperatura otoczenia wynosi mniej niż 15baC. Przy ich uprawie należy stosować płodozmian, tzn. pomidor przez trzy cztery lata nie może rosnąć w tym samym miejscu oraz tam, gdzie rosły ziemniaki (ważne jest rf3wnież jesienne usunięcie pozostałości po obu tych roślinach nie nadają się nawet na kompost). Jeżeli sami planujemy wyhodować rozsadę, podłoże musi być wolne od wszelkich patogenf3w. Można je wysterylizować parą wodną lub w metalowym pojemniku wstawić na pf3ł godziny do piekarnika, jeśli oczywiście nie będzie to za duża ilość. Profilaktycznie po posadzeniu młodych sadzonek pomidora można wykonać oprysk roztworem Miedzian 50 WG lub Biosept 33SL . Taki zbieg stosuje się rf3wnież w momencie pojawienia się niepokojących plam na liściach pędach lub owocach. W razie jakichkolwiek jeszcze wątpliwości czekam na pytania.Pozdrawiam, Sylwia

  5. oluś
    14 listopada 2011 at 16:17

    pycha

  6. marcel
    6 listopada 2011 at 14:11

    Mniam ale dobre :)

  7. thQGMvFXVSJuEX
    4 września 2011 at 11:18

    You saved me a lot of haslse just now.

  8. pudernica
    18 maja 2007 at 13:08

    pyszne! szybkie i pyszne. jak sie doda troszke sera lazur jest jeszcze lepsze.

  9. pudernica
    18 maja 2007 at 13:06

    pyszne! szybkie i pyszne. jak sie doda troszke sera lazur jest jeszcze lepsze.

  10. piachoo
    13 maja 2007 at 13:49

    pyyycha :) marokanska oliwa z oliwek rzadzi! szkoda, ze takie to male :/

Zostaw komentarz.

*

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress
Więcej w Przepisy na śniadania
Twarożek z kawiorem

Twaróg rozgnieść widelcem, wymieszać z jogurtem, posiekanymi listkami selera naciowego, solą i pieprzem. Dodać pokrojone drobno rzodkiewki oraz prawie cały...

Zamknij