Polecane

To przez ten zabieg nie lubimy dentystów

To przez ten zabieg nie lubimy dentystów

Nowa kolekcja jesień-zima 2014/15 marki Simple

Nowa kolekcja jesień-zima 2014/15 marki Simple

Wrangler Denim Performance: jesień-zima 2014

Wrangler Denim Performance: jesień-zima 2014

Milano Moderno – kolekcja PRIMAMODA na jesień/zimę 2014

Milano Moderno – kolekcja PRIMAMODA na jesień/zimę 2014

Mamy też chodzą do kina!

Mamy też chodzą do kina!

Czy hit PRL-u wróci na salony?

Czy hit PRL-u wróci na salony?

Jak jeździć bezpiecznie i jak ustawiać światła samochodowe?

Jak jeździć bezpiecznie i jak ustawiać światła samochodowe?

Joga… na obcasach

Joga… na obcasach

Odżywianie w czasie ciąży

Odżywianie w czasie ciąży

Jak radzić sobie z objawami menopauzy?

Jak radzić sobie z objawami menopauzy?

Carpaccio Żubrówkowe

Carpaccio Żubrówkowe

Agnieszka Szulim i Antoni Pawlicki w marce LEVI’S

Agnieszka Szulim i Antoni Pawlicki w marce LEVI’S

Bądź stylowa nawet przed komputerem!

Bądź stylowa nawet przed komputerem!

Kawowe maseczki

Kawowe maseczki

Problemy większych piersi

Problemy większych piersi

BOHOBOCO – backstage kampanii

BOHOBOCO – backstage kampanii

Ryba po grecku

  • 1 kg płatów fileta z mintaja
  • 1/2 kg cebuli
  • 1/2 szklanki oliwy
  • 1 litr wody
  • 1/2 szklanki octu
  • 1/2 szklanki cukru
  • 1 łyżka soli
  • 1/2 słoiczka keczupu
  • 1/2 słoiczka przecieru pomidorowego
  • 1 listek laurowy
  • ziele angielskie
  • pieprz

Ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na patelni. Cebulę zeszklić na oliwie, ostudzić. Wodę, ocet, cukier i łyżkę soli razem zagotować Z cebuli, zalewy i przypraw oraz keczupu i przecieru pomidorowego zrobić zalewę. Przekładać ostudzoną zalewą usmażone ryby.

Podobne artykuły

Leave A Comment

*

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress
Więcej w Przepisy na Ryby
Tatar śledziowy

6-7 dużych ziemniaków 8 filetów śledziowych pęczek rzodkiewek pęczek szczypiorku 2 łyżki soku z cytryny 3 łyżki masła 1/2 pęczka...

Zamknij