Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

TOP 5 dziewczyńskich seriali

TOP 5 dziewczyńskich seriali

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

TOP 3 książki dla rodziców

TOP 3 książki dla rodziców

Second hand – mocny trend JESIENI 2017

Second hand – mocny trend JESIENI 2017

Fryzury gwiazd w wieku 50+

Fryzury gwiazd w wieku 50+

3 godziny relaksującej muzyki – idealnej po ciężkim dniu

3 godziny relaksującej muzyki – idealnej po ciężkim dniu

Przepis na maseczkę z białej glinki – idealna dla cery suchej i wrażliwej

Przepis na maseczkę z białej glinki – idealna dla cery suchej i wrażliwej

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

Pieczarki zapiekane z jajami

Bardzo łatwa w przygotowaniu przekąska. Idealna dla osób, które lubią czasem przegryść coś smacznego między głównymi posiłkami.

Składniki:

  • 12 dużych pieczarek
  • 1 cebula
  • 2 łyżki masła
  • 12 jajek przepiórczych
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki

Przygotowanie:

Pieczarki opłukać, oderwać trzonki od kapeluszy, z kapeluszy zdjąć skórkę, trzonki oskrobać, przyciąć końce, posiekać. Cebulę obrać, opłukać, posiekać, przesmażyć na 1 łyżce masła, dodać posiekane trzonki, zrumienić, zdjąć z ognia, wymieszać z natką, doprawić solą i pieprzem. Kapelusze obsmażyć z obu stron na pozostałym maśle , ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Na dnie kapeluszy rozsmarować farsz z cebuli, trzonków i natki. Na farsz wbić po jednym jajku. Piec 5 minut w temperaturze 220 st.C. Oprószyć solą oraz pieprzem i podawać z grzankami.