Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

13 ZNAKÓW, że ten facet kocha na zabój

13 ZNAKÓW, że ten facet kocha na zabój

S Z O K !!! Dramatyczne zdjęcia pokazują, jak operacje plastyczne zmieniły te gwiazdy

S Z O K !!! Dramatyczne zdjęcia pokazują, jak operacje plastyczne zmieniły te gwiazdy

Serum do ust na zimę – usuwa popękania i suchość

Serum do ust na zimę – usuwa popękania i suchość

ŚLIWKA – kolor sezonu JESIEŃ-ZIMA 2017/2018

ŚLIWKA – kolor sezonu JESIEŃ-ZIMA 2017/2018

3 szybkie ćwiczenia dla zmęczonych oczu

3 szybkie ćwiczenia dla zmęczonych oczu

HOT! 7 modelek Victoria’s Secret  BEZ MAKIJAŻU!

HOT! 7 modelek Victoria’s Secret BEZ MAKIJAŻU!

Wybór redakcji: TOP 5 fryzur z Instagrama

Wybór redakcji: TOP 5 fryzur z Instagrama

5 soundtracków z najlepszych filmów

5 soundtracków z najlepszych filmów

Zimowy krem do rąk – zrób go sama!

Zimowy krem do rąk – zrób go sama!

Anna Lewandowska BEZ MAKIJAŻU! – Tak samo piękna?

Anna Lewandowska BEZ MAKIJAŻU! – Tak samo piękna?

Wybór redakcji: 5 propozycji na jesienny wieczór filmowy

Wybór redakcji: 5 propozycji na jesienny wieczór filmowy

5 pomysłów na stylizację do szkoły

5 pomysłów na stylizację do szkoły

Śledzie z warzywami w sosie majonezowym

Śledzie dokładnie opłukać, a następnie moczyć przez dwie godziny w zalewie przygotowanej z litra wody i połowy szklnaki octu. Ogórki pokroić w kostkę, cebulę w piórka, a paprykę w cienkie paski. Majonez wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku solą i pieprzem. Dodać szczyptę oregano i ponownie wymieszać.
Śledzie dokładnie odsączyć, odciskając nadmiar wody ręcznikiem papierowym. Płaty przekroić na połówki. Układać je w słoiku lub plastikowym pojemniku, przykrywając każdą warstwę częścią warzyw i polewając sosem. Szczelnie zamknąć i chłodzić w lodówce najlepiej przez dobę.