Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

6 księżniczek Disney’a w SEKSOWNEJ ODSŁONIE

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

11 PRAWDZIWYCH znaków, że facet naprawdę cię POLUBIŁ

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

10 kobiecych ubrań, które FACECI chcą częściej widzieć w łóżku

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

H O T – 5 pozycji dla kobiet z długimi włosami

13 ZNAKÓW, że ten facet kocha na zabój

13 ZNAKÓW, że ten facet kocha na zabój

S Z O K !!! Dramatyczne zdjęcia pokazują, jak operacje plastyczne zmieniły te gwiazdy

S Z O K !!! Dramatyczne zdjęcia pokazują, jak operacje plastyczne zmieniły te gwiazdy

Serum do ust na zimę – usuwa popękania i suchość

Serum do ust na zimę – usuwa popękania i suchość

ŚLIWKA – kolor sezonu JESIEŃ-ZIMA 2017/2018

ŚLIWKA – kolor sezonu JESIEŃ-ZIMA 2017/2018

3 szybkie ćwiczenia dla zmęczonych oczu

3 szybkie ćwiczenia dla zmęczonych oczu

HOT! 7 modelek Victoria’s Secret  BEZ MAKIJAŻU!

HOT! 7 modelek Victoria’s Secret BEZ MAKIJAŻU!

Wybór redakcji: TOP 5 fryzur z Instagrama

Wybór redakcji: TOP 5 fryzur z Instagrama

5 soundtracków z najlepszych filmów

5 soundtracków z najlepszych filmów

Zimowy krem do rąk – zrób go sama!

Zimowy krem do rąk – zrób go sama!

Anna Lewandowska BEZ MAKIJAŻU! – Tak samo piękna?

Anna Lewandowska BEZ MAKIJAŻU! – Tak samo piękna?

Wybór redakcji: 5 propozycji na jesienny wieczór filmowy

Wybór redakcji: 5 propozycji na jesienny wieczór filmowy

5 pomysłów na stylizację do szkoły

5 pomysłów na stylizację do szkoły

Suflet ze szparagami

Szparagi pokroić na 2 – centymetrowe kawałki. Oddzielić baiłka od żółtek i z białek ubić sztywną pianę. Zółtka rozmącić, połączyć z tartym serem i pianą z białek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Foremki wysmarować tłuszczem, wlać masę z jaj. Do każdej foremki włożyć kawałki szparagów. Zapiekać  w temperaturze 180 stopni przez ok. 40 minut. W czasie pieczenia nie otwierać zbyt często piekarnika. Podawać natychmiast po upieczeniu, aby nie opadł.