Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

11 stylówek Victorii Beckham, które każda z nas może skopiować w tym sezonie

11 stylówek Victorii Beckham, które każda z nas może skopiować w tym sezonie

TOP 10 najostrzejszych powieści EROTYCZNYCH

TOP 10 najostrzejszych powieści EROTYCZNYCH

TOP 15 najpopularniejszych porad miłosnych na naszym portalu

TOP 15 najpopularniejszych porad miłosnych na naszym portalu

Przegląd tatuaży z Instagrama

Przegląd tatuaży z Instagrama

20 minut JOGI na dobry sen

20 minut JOGI na dobry sen

9 FRYZUR, które dodają seksapilu

9 FRYZUR, które dodają seksapilu

19 CELEBRYTEK, które bez makijażu mogą PRZESTRASZYĆ!!!!

19 CELEBRYTEK, które bez makijażu mogą PRZESTRASZYĆ!!!!

Najlepsze zdjęcia ślubne z 2017 roku

Najlepsze zdjęcia ślubne z 2017 roku

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

20 myśli, które miewa KAŻDY FACET – musisz je znać

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

6 celebrytek, które są dumne ze swoich niedoskonałości

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

INSTAGRAM: przegląd najciekawszych makijaży

TOP 5 dziewczyńskich seriali

TOP 5 dziewczyńskich seriali

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

MANICURE na jesień – 7 inspiracji

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

10 pozycji do przetestowania na KANAPIE

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

9 PEWNYCH sposobów, aby zdobyć wymarzonego FACETA

TOP 3 książki dla rodziców

TOP 3 książki dla rodziców

Szaszłyki z indyka i ananasa

Piersi z indyka opłukać, osuszyć, pokroić w niewielkie kostki. Z ananasa ściąć twardą skórę, wyciąć środek, a miękki miąższ pokroić w podobnej wielkości kwadratowe kawałki.
Przygotować marynatę: zmiażdżony czosnek, imbir, sok z cytryny, curry, sól i pieprz oraz chilii dokładnie wymieszać z oliwą. Do dużej miski wrzucić kawałki indyka oraz ananasa. Polać marynatą i dokładnie wymieszać. Odstawić do lodówki na kilka godzin.
Na godzinę przed pieczeniem namoczyć w wodzie kilka drewnianych patyczków (wtedy nie będą się paliły na grillu).
Na patyczki nadziewać na przemian indyka i ananasa. Piec na ogrodowym gilllu (lub pod grillem w piekarniku) na złoty kolor z obu stron (ok. 5 -7 minut), polewając raz na jakiś czas marynatą.