Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej. ok

Polecane

Jak prawidłowo wykonywać pompki, aby nie nabawić się kontuzji?

Jak prawidłowo wykonywać pompki, aby nie nabawić się kontuzji?

Literatura faktu – 5 propozycji od NaObcasach.pl

Literatura faktu – 5 propozycji od NaObcasach.pl

MAKE UP na wiosnę – dawka inspiracji

MAKE UP na wiosnę – dawka inspiracji

Kwietniowe Panny Młode – przegląd z Instagrama

Kwietniowe Panny Młode – przegląd z Instagrama

Na te filmy warto wybrać się do KINA w ten weekend [20.04-22.04]

Na te filmy warto wybrać się do KINA w ten weekend [20.04-22.04]

10 makijaży idealnych na wesele

10 makijaży idealnych na wesele

8 szczegołów, które sprawiają, że twoja twarz nie podoba się mężczyznom!

8 szczegołów, które sprawiają, że twoja twarz nie podoba się mężczyznom!

Oliwka na rozstępy dla przyszłej mamy

Oliwka na rozstępy dla przyszłej mamy

Przez te 10 BŁĘDÓW wciąż nie masz MĘŻA

Przez te 10 BŁĘDÓW wciąż nie masz MĘŻA

10 znaków, że to nie jest facet dla Ciebie – ZOSTAW GO!!!

10 znaków, że to nie jest facet dla Ciebie – ZOSTAW GO!!!

Róbcie tych 5 rzeczy, a będziecie najszczęśliwszą parą pod słońcem! ☀

Róbcie tych 5 rzeczy, a będziecie najszczęśliwszą parą pod słońcem! ☀

5 oznak, jakie wysyła organizm, jeśli brakuje mu MAGNEZU

5 oznak, jakie wysyła organizm, jeśli brakuje mu MAGNEZU

10 ciekawych pomysłów na zdjęcie dziecka na Instagram lub Facebooka

10 ciekawych pomysłów na zdjęcie dziecka na Instagram lub Facebooka

5 zwiastunów seriali, na które warto poświęcić wiosenne wieczory

5 zwiastunów seriali, na które warto poświęcić wiosenne wieczory

9 zdjęć sławnych modelek z czasów, kiedy dopiero brały udział w castingach

9 zdjęć sławnych modelek z czasów, kiedy dopiero brały udział w castingach

6 sztuczek, dzięki którym będziesz wyglądać BOSKO na zdjęciach z wakacji

6 sztuczek, dzięki którym będziesz wyglądać BOSKO na zdjęciach z wakacji

Szczupak po lidzbarsku

Szczupaka obrać, podzielić na filety, usunąć ości, dokładnie umyć i osuszyć, oprószyć solą oraz pieprzem i odstawić do lodówki.
Grzyby zalać wrzątkiem i odstawić na kilka minut. Następnie odlać, ponownie zalać wrzątkiem i gotować pod przykryciem ok. 15 minut do miękkości, po czym odsączyć i wystudzone pokroić na cienkie paseczki.
Cebulę drobno posiekać i podsmażyć na złoto. Ogórki drobno pokroić, wymieszać z grzybami, cebulą, śmietaną, doprawić solą i pieprzem.
Rybę oprószyć mąką i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Następnie ułożyć w natłuszczonej formie do zapiekanek, polać sosem, posypać tartym pieprzem i zapiekać ok 10 minut w temperaturze 180 stopni (aż ser się rozpuści i nieco przyrumieni).