Witryna korzysta z plików cookie. Korzystając z serwisu zgadzasz się na ich przyjmowanie. Więcej.
ok

Polecane

Kilka inspiracji na fryzurę + czapkę

Kilka inspiracji na fryzurę + czapkę

5 ciekawych filmów, do obejrzenia z PRZYJACIÓŁKAMI

5 ciekawych filmów, do obejrzenia z PRZYJACIÓŁKAMI

Inspiracje na aranżację Twojej sypialni 

Inspiracje na aranżację Twojej sypialni 

7 pomysłów, jak zmienić kolor włosów TEJ JESIENI!

7 pomysłów, jak zmienić kolor włosów TEJ JESIENI!

Oto 6 typów kobiet, od których każdy facet UCIEKA!

Oto 6 typów kobiet, od których każdy facet UCIEKA!

Muzyczna playlista na JESIEŃ

Muzyczna playlista na JESIEŃ

6 sytuacji, które zniechęcają faceta do seksu NATYCHMIAST

6 sytuacji, które zniechęcają faceta do seksu NATYCHMIAST

7 nawyków, które zbliżą was do siebie!!!

7 nawyków, które zbliżą was do siebie!!!

8 inspiracji na jesienną stylizację – POMYSŁY Z INSTAGRAMA

8 inspiracji na jesienną stylizację – POMYSŁY Z INSTAGRAMA

20 skutecznych sposobów na rozkochanie w sobie KAŻDEGO MĘŻCZYZNY!

20 skutecznych sposobów na rozkochanie w sobie KAŻDEGO MĘŻCZYZNY!

5 nowości książkowych dla DZIECI

5 nowości książkowych dla DZIECI

6 rzeczy, których nie wybaczy ŻADEN mężczyzna

6 rzeczy, których nie wybaczy ŻADEN mężczyzna

Na te rzeczy nie zwraca uwagi ŹADEN zakochany FACET!

Na te rzeczy nie zwraca uwagi ŹADEN zakochany FACET!

5 rzeczy, które mogą Cię postarzeć

5 rzeczy, które mogą Cię postarzeć

6 RZECZY, dzięki którym facet bardziej podoba się kobietom

6 RZECZY, dzięki którym facet bardziej podoba się kobietom

5 ciekawych propozycji filmowych na DZISIEJSZY WIECZÓR

5 ciekawych propozycji filmowych na DZISIEJSZY WIECZÓR

Zapiekanka z warzyw

Przepis na danie całkowicie wegetarianskie.Zdrowe,pyszne i pożywne.

Składniki:

  • 1 seler
  • 2 marchewki
  • 2 pietruszki
  • 4 ziemniaki
  • 1 kalafior
  • 50 dag.pomidorów
  • 2 cebule
  • 4 strąki czerwonej papryki
  • 15 strąków fasolki szparagowej
  • 3 łyżki oliwy
  • sól

Przygotowanie:

 
Obrane i pokrojone warzywa obgotować w niewielkiej ilości posolonej wody. Po ugotowaniu warzywa wyjąć z garnka. Wywaru nie wylewać. Posiekaną cebulę i pokrojoną paprykę przesmażyć na oliwie. Zaroodporne naczynie wysmarować tłuszczem i układać w nim warstwami warzywa i pokrojone w plastry pomidory. Posypać je obsmażoną papryką i cebulką. Ostatnią warstwą powinny być pomidory. Posolić i zalać wywarem z warzyw. Zapiekać ok. 50 minut.