U mnie wszystko dobrze,mam trochę kłopotów ze zdrowiem....ale wierze że wszystko będzie dobrze...no i trochę podziebiona,,..
w ogóle zimno u nas i wieje,ale nie narzekam jest zima to i musi zimno być....

Piotruś w szkole ma dużo nauki wiec trochę nam schodzi,do tego przez to że teraz bedzie miał komunie jesteśmy często w kościele.Teraz cz i ndz,ale w pażdżierniku były aż cztery dni bo różaniec był,teraz zaczną sie roraty i to na 6 30 rano.....i ja też bede wstawac siec sobie nie pośpimy....
O sylwestrze jeszcze nie myślałam i szczerze to nie wiem,bo z dzieciakami to raczej tylko domówka będzie...
Co do spa to zrobilismy sobie taki prezent z mężem na rocznice ślubu,znalazłam oferte na gruponie i za 299 zł,mieliśmy pobyt z jednym noclegiem,kolazją powitalną,śniadaniem,i bonem do spa dla każdego z nas po 70 zł.W hotelu do dyspozycji basen sauna i jackuzzi.
Wieczorem na dyskotece byliśmy,,,super była,w ramach tego bonu wybraliśmy kąpiel mleczną ja ,a mój kąpiel bryza morska...i osobno dokupiłam dla siebie zabieg czekoladowy na ciało z pilingiem i kapsułą w której po nałożeniu czekolady leżałam i się relaksowałam......super-ale to juz było płatne....a reszta za te 300 zł wiec się bardzo opłacało....
a co u was??jak przygotowanie świąteczne??