Ja nie prepadam za słodymi przekąskami. Nie lubie na przykład czpisów ( którymi z kolei zapycha się mój mąż....). Wolę zjeść tak jak Ty coś słodkiego, bardziej czekoladowego. Teraz jestem na przykład w pracy i podjadam sobie batonik o smaku tiramisu. Uwielbiam tą serię słodyczy Wedla. Czekolada jest również rewelacyjna ( tiramisu to moj ulubiony deser). Dobrze się to komponuje z filiżanką cappuccino.
Ja ostatnio rozsmakowałam się w "słodkich chwilach" Szczególnie przypadły mi do gustu rozgrzewające smaki. Lubię sobie zrobić taki kisielek na krótką przerwę w pracy
Lubię przekąski, które dodają energii. Ale takie, które nie wymagają specjalnych przygotowań lub gotowania. Ostatnio szukam jakichś ciekawych dodatków do kanapek, które uwielbiam. Gdzieś czytałam, że doskonała jest , ta tradycyjna. Czy ktoś z Was gustuje w pastach? Co możecie napisać o niej?
Nie jadam słodkich przekąsek, jedynie może z grzeszków to będę chipsy i słone paluszki, bardzo smakują mi też warzywa podawane w Hell's Chickens w Warszawie, takie przekąski mogę wcinać cały dzień :)