A może nie tyle pieniądze ile konkretnie zapytać rodziców co przyda się jeszcze dziecku i na czym sie skupić,jakie akcesoria związane z wyprawkę czy pielęgnacją. Dzięki temu prezent na pewno będzie trafiony.
Roczek chrześnicy przede mną ;) Ja podpytałam rodziców, ale nie wiele mi podpowiedzieli :P Ostatecznie kupiłam pchacz z jakimiś dodatkowymi bajerami. Pchacz gra, śpiewa, gada i można się na nim bawić różnymi elementami. Mam nadzieję, że będzie ok. Tylko chciałabym jeszcze dokupić jakaś pamiątkę z tej okazji. Ale tutaj już pomysłów brak.
Skoro to ma być pamiątka to może taki kryształ jak na zdjęciu? Musiałabyś mieć zdjęcie swojej chrześnicy. Może być samego dziecka, albo np tak jak tutaj z mamą, czy z obojgiem rodziców. Wtedy coś takiego faktycznie pozostaje pamiątką z tego okresu jak dziecko jest malutkie
Hm, całkiem fajnie to wygląda. Ale na jakiej zasadzie to się wszystko robi? To zdjęcie się jakoś wkleja do tego kryształu czy o co tu chodzi? Muszę przy zamówieniu komuś wysłać zdjęcie?