Drogie mamy, proszę Was o jakieś fajne pomysły na prezent dla chłopca (5 lat), tak do 100 zł. Kręci go wszystko co związane jest z samochodami, motorami etc., choć tych ma już swej kolekcji bez liku. Może coś innego tylko co?
Może jakaś gra planszowa hmm? Moim zdaniem to fajny pomysł na prezent dla dziecka. Przy okazji może zagrać cała rodzinka, co z pewnością ucieszyłoby chłopca :)
Moja córka kolekcjonuje lego :) Niedawno kupuje tańsze zamienniki które pasują do oryginału :) Siostrzeńcowi również zamawiałam na urodziny Sluban w tym sklepie . Może takich pojazdów nie ma jeszcze Twój synek ? :)
W sumie każdy z tych powyższych pomysłów jest dobry jako prezent dla dziecka,ja polecam zerknac również do nas,gdzie pomożemy wybrać coś odpowiedniego,teraz mamy kilka ciekawych promocji:)
Jestem zwolenniczką zabawek, które przy okazji mogą również czegoś nauczyć. Sporo jest teraz na rynku gier interaktywnych, które rozwijają różne umiejętności. Przykładowo na stronie masz taką zabawkę-laptop, która może przy okazji nauczyć kilku zwrotów po angielsku :)
Moim zdaniem gra planszowa lub drewniane klocki to bardzo dobry pomysł na zabawkę dla 5 letniego dziecka,ewentualnie jakaś fajna,oryginalna kolorowanka z kredkami,dzieciaki to uwielbiają:)