Zwróciłam się do służby wsparcia firmy https://hostovita.pl, opowiedziałam o swoim sklepie internetowym i znaleźli dla mnie potrzebną taryfę. Przecież od hostingu zależy praca strony i dlatego trzeba starannie podchodzić do jego wyboru. Mam teraz dobrego dostawcę hostingu, strona działa idealnie, robią codzienne kopie zapasowe. Polecam zwracać się do tej firmy.
A Firehost testowaliście? W takiej cenie naprawdę trudno znaleźć coś jakościowego. A tutaj w dodatku pozwalają na darmowy test, darmowy wybór panelu zarządzania. Jedna z takich naprawdę opcji z górnej półki jakościowej.
na nazwie mozesz wykupic nowy hosting, mozesz domene ale mozesz tez przeniesc. jak czegos nie wiesz nie rozumiesz to na infolinii poprowadza cie za reke jak dziecko przez mgle :)
[quote="marsjanka"]na nazwie mozesz wykupic nowy hosting, mozesz domene ale mozesz tez przeniesc. jak czegos nie wiesz nie rozumiesz to na infolinii poprowadza cie za reke jak dziecko przez mgle :)[/quote] to w stu procentach racja, obsluga jest fantastyczna :D zwlaszcza jak czlowiek ma malo pojecia to moze na nich liczyc