dwarmus
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

BADANIA PRENATALNE

02 kwie 2012, 14:01

Witam.
Drogie Panie ,czy miałyście badania prenatalne? Troche czytałam na ten temat , ale szczerze mówiąc język medyczny , momentami nie jest zrozumiały . Wiem na czym badanie polega, aczkolwiek chciałabym abyście podzieliły swoimi doświadczeniami , mam także pytanie czy dowiedziałyście się na badaniach jaka jest płeć maluszka? Ja badanie mam za 3 dni , i troszkę nie mogę się doczekać , to już trzeci miesiąc , wreszcie badania us będzie inne i zobacze maluszka.
Pozdrawiam !

dwarmus
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

02 kwie 2012, 18:57

Ja wiem że badania a raczej strikte usg ma każda kobieta w ciąży , jednak właśnie mam skierowanie na badania ze względu na niski poziom żelaza , zawsze miałam problemy z anemią i się to teraz na mnie odbija .

PreMediCare
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

29 sie 2012, 10:11

Jajeczko
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Re: BADANIA PRENATALNE

06 wrz 2018, 17:53

Właśnie dlatego też wykonałam swoje badanie prenatalne. To niesamowite zobaczyć swojego maluszka już w tym czasie. :) A przy okazji mogę wam doradzić panią doktor Rozmus-Warcholińską z Częstochowy. Ja właśnie skorzystałam u niej z bezpłatnej oferty badań dla młodych kobiet. USG 3D akurat mi zrobiła i to było coś niesamowitego. :D Następnym razem na pewno wybiorę 4D! Poza tym pani doktor ma świetną opinię, którą ja również jej podwyższać bo jest naprawdę świetna. Bardzo precyzyjna i doskonale tłumaczy. :)

fantastka
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

16 wrz 2021, 15:53

Badania warto zrobić, ale w naszym kraju i tak nikt nie pomoże jeśli będzie coś nie tak. Inaczej sprawa wygląda w Czechach. Tam aborcja jest legalna. Wiele kobiet z niej korzysta. Informacje można znaleźć np. na stronie https://aborcja.cz

emgiem
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

31 sty 2022, 14:26

Dokładnie więcej na ten temat można przeczytać na https://klinikastonava.cz/do-ktorego-tygodnia-mozna-usunac-ciaze-w-czechach/

adaska31
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

19 cze 2022, 21:42

Tu nie chodzi tylko o to, a raczej o możliwość natychmiastowego leczenia dziecka po porodzie. Dlatego zdecydowaliśmy się z mężem na testy sanco w laboratorium diagnostyki, żeby od razu wiedziec jak się przygotowac na ewentualne komplikacje podczas porodu, by jeszcze gdy był na to czas załatwić specjalistyczne kliniki i transport maleństwa, by szybko działać po prostu

Wróć do „Ogólnie o zdrowiu”