Marta5
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

Re: Zabiegi regenerujące włosy u fryzjera

29 gru 2017, 19:52

Dobry fryzjer nie zrobi tak jak ktoś pisał, że efekt jest tylko na chwilę. Niedawno byłam u fryzjera w pasażu stokłosy w http://studiocalypso.pl/. Zabieg odbudowujący strukturę włosa dał lepsze rezultaty niż się spodziewałam. Włosy nie są już takie cienkie i łamliwe jak przedtem i zupełnie inaczej się układają. Do tego fryzjer doradził mi jakich kosmetyków do włosów mam używać w domu. I jak dotąd jestem zadowolona. Pewnie za jakiś czas zabieg będzie trzeba powtórzyć, ale na razie jest super.

Lagenko
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 sty 2018, 14:20

Akurat jeżeli chodzi o zabiegi regenerujące włosy to jest ich kilka, warto wcześniej udać się do fryzjera aby sprawdził w jakiej kondycji się znajdują oraz ewentualnie jaki zabieg w naszym przypadku będzie najbardziej skuteczny.

szczypior
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

12 sty 2018, 18:45

Ja bym jednak skorzystała z fachowej porady dobrego fryzjera. Takie zniszczone włosy na pewno dobrze by było podciąć i zaaplikować im jakąś odpowiednią kurację regenerującą. Polecić mogę warszawskie salony Gnatyshyn znajdujące się na Ursynowie ( Al.KEN 36A i Pasaż Ursynowski 9), chodzę tam dość często. Jestem bardzo zadowolona z obsługi, mają świetnie wyszkolony personel.

Monica4321
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

28 lis 2018, 12:28

Aby dobrać odpowiednie kosmetyki do włosów trzeba mieć znacznie większą wiedzę niż ta, którą posiadają przeciętni fryzjerzy. Na szczęście jakiś czas temu trafiłam w dobre ręce, a dokładnie do salonu www.salonwadas.pl w Katowicach. Jestem naturalną blondynką z cienkimi i łamliwymi włosami, a po pielęgnacji, którą na nich zastosował są znacznie bardziej błyszczące i zdrowe. Najbardziej cieszy mnie to, że przestały się rozdwajać.

darkparadise
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

16 gru 2018, 00:37

Zniszczonych włosów już nic nie naprawi, trzeba podcinać i nawilżać, ja wolę domowe metody i jakieś maski diy. Według mnie takie fryzjerskie zabiegi to strata pieniędzy, produkty których się do nich używa są oparte na silikonach i efekt jest tylko do kilku myć, lepiej za te pieniądze kupić sobie np dobrą suszarkę i więcej wydać na droższą farbę. Największą różnicę w kondycji zauważyłam gdy zaczęłam suszyć suszarką z sensorem temperatury z babyliss i polecam zainwestować w taki sprzęt jeśli lubisz stylizację na ciepło

Violetta678
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

27 lip 2019, 05:48

Ja co kilka miesięcy robię u dziewczyn w In Harmony Olaplex i u mnie sprawdza się rewelacyjnie, włoski wyglądają zdrowo, są lśniące a co ważne taki efekt utrzymuje się bardzo długo :) Moim zdaniem lepiej wydać więcej co jakiś czas, niż kupować non stop drogeryjne odżywki

EdytkaN7
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

09 sty 2020, 10:34

Jeżeli któraś z Pań jest z Warszawy to ja osobiście polecam salon fryzjerski na Al KEN 21 i jest to salon CORTE DEL SOLE. Bardzo lubię tam chodzić bo Pani fryzjerka używa najlepszych kosmetyków i ma super podejście do klienta i jako jedyna umie zrobić mi super platynowy blond na włosach.

KowalskaKowalska8
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

19 kwie 2020, 14:43

Znam ten salon i powiem wam, że robią bardzo ładne fryzury i uwielbiam chodzić do nich na regenracje. Teraz wiadomo, że to utrudnione ale jak skończy się epidemia to melduję się w CORTE DEL SOLE.

Marlenka77
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

28 cze 2020, 10:57

Ja ostatnio byłam w In Harmony na Olaplexie i gorąco wam polecam włoski są tak lśniące i mięciutkie, że nie mogę przestać ich dotykać - a wiem, że powinnam :)

Awatar użytkownika
modnaona
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

25 paź 2020, 10:13

według mnie lepiej takie zabiegi robić w domu - wychodzi taniej, a można robić je częściej. Zajrzyj na https://emporium.com.pl/ to sklep z artykułami fryzjerskimi - ma świetnej jakości kosmetyki i ceny mega konkurencyjne

Wróć do „Moda, makijaż i fryzury”