magda75, to spuer,nie poddawaj sie!
ja dawalam tak po 2-3 lyzeczki.polowa na sliniaku i dookola ale czesc do brzuszka trafila nie ma co za duzo bo to szok dla organizmu jest. ja soczku tez dam dzis pare lyzeczek
Filip z butli tylko kaszke z owocami zjada,zupke tylko lyzeczka,mam ta z silikonowa koncowka,bardzo mu sie podoba,i kiedy go karmie,to mi ja wyrywa.Jesli jest akurat z jedzonkiem,to ta zupa jest wszedzie ,I zauwazylam,ze zaczyna ze mna ,,rozmawiac"kiedy ma pelna buzie,chyba te inne odglosy musie podobaja
Filip podobnie,i zauwazylam,ze lubi wydawac dzwieki,kiedy ma cos w buzi,jedzonko,paluszki,czy grzechotke,i czasem tak smiesznie marszczy czolo .Ostatnio,nie tyle plakal co marudzil,i uslyszelismy takie ojojoj .Lubi tez wargami przygryzac jezyczek
[ Dodano: 2007-05-03, 10:26 ] sejana, Filip smieje sie naglo tylko przy fruwaniu,tak fajnie chichocze,
to macie zabawne dzieci moja Gabi jeszcze nie smieje sie w glos ale za to smiesznie marszczy czolo gdy jej cos nie pasuje :ico_haha_02:a jak jej daje koperek w butelce to fajnie przygryza smoczek i usmiecha sie bawi sie z nami a picie stygnie i znowu musze podgrzewac
dzisiaj dam Gabi jabluszko, zobaczymy czy bedzie jej smakowalo
magda75, nie martw sie jeszcze cie Gabi zaskoczy i zsmieje sie w najmniej oczekiwanym momencie i z czegos co dla ciebie wcale nie bedzie zabawne Mat mnie czasem bawi i drazni jednoczesnie jak ssie cyca i sie odwraca zeby na mnie popatrzec,puszcza cyca i sie smieje.i znow chwyta i puszcza-bawi sie
dorotaczekolada, Filip tak przygryza smoka w butli jakby sie ze ma bawil ,z jednej strony troche sie ciesze ze to nie cyc,bo kilka dni temu dosc ostra jedyneczka mu wyszla