Awatar użytkownika
Elwira151
Jestem mózgiem tego forum!

04 maja 2007, 15:19

dziewczyny to nie jest tak ze tylko karmienie na to wplywa...poprostu po porodzie ilosc hormonow w organizmie sie normuje i stabilizuje i takie sa czasem efekty a karmienie ponoc rzeczywiscie to poteguje i w sumie chyba tak jest ale sama ciaza tak jak wplywa pozytywnie na wlosy u niektorych tak potem po porodzie jest odwrotnie pisze na przykladzie swoim bo w ciazy wlosy mialam super a potem neistety marnie ale juz jest oki to trwalo jakos ze 3 miesiace :ico_noniewiem: wiec glowy do gory poza tym wiosenne przesilenie tez ponoc na to wplywa tak wiec szybko po jakies witaminki najlpeiej do apteki ...mnie podczas karmienia pomogl prenatal dla karmiacych i wloski tez sie poprawily

Awatar użytkownika
Aga_fr
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

04 maja 2007, 16:16

Witajcie kochane :ico_oczko:
Wiem ,wiem ze mnie malo :ico_wstydzioch:
przyjechala moja przyjaciolka z synkiem i ...nowym facetem :ico_oczko:
Monik na wlosy ja stosuje ampolki wmosowywuje je sie w skore glowy i faktycznie dziala
( firma Kerastas , dostepna w salonach fryz.)

No dzis Natalka najprawdopodobniej wychodzi z Oskarkem ze szpitala :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

04 maja 2007, 16:33

hej hej kochane
zgadza sie dzis wyszlismy w koncu@!!!!!
maluszek spi u siebie wlozeczku a ja zdazylam chatke ogarnac bo byl syf , kila i mogila, masakra dlaczego moja rodzina to syfiarze!!!! :ico_zly: :ico_zly: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ale juz nie mam sily, czuje sie jak stetryczala staruszka
i w ogole nie mam apetytu....
tylko pije jak wariatka, choc mysle ze juz wracam do normalnego trybu zycia to i apetyt zaperwne jutro wroci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Elwira151

04 maja 2007, 18:59

aga podaj mi nowego maila bo czekam zeby fotki podeslac i sama mials mi ejszcze podeslac jakeis z babcia itp :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nat super ze wy juz w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Natashka

05 maja 2007, 07:22

dziendoberek o poranku!!!
jeju jeju ale tu pustki...
no coz zwale to na karb tego ze jeszcze dlugii weekend trwa :ico_haha_01: mam nadzieje ze juz od poniedzialku bedzie nas tu wiecej :-D

Awatar użytkownika
lulu81
Trzy tysiące lat minęło...

05 maja 2007, 11:01

Witam :ico_haha_01:
właśnie Natashka, pustki są :ico_olaboga:

jak się czuje Oskarek?

Awatar użytkownika
Natashka

05 maja 2007, 12:41

Oskarek ma sie dobrze raczej, choc od srody ma straszna chrype jakby przebalowal pare dni....do wtorku antybiotyk i na kontrole...mam nadzieje ze juz bedzie dobrze wszystko..

jeju dziewczyny co z wami!!!!! gdzie jestescie!!!???? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 maja 2007, 18:57

Natashka, bardzo sie ciesze,ze juz wrociliscie :ico_brawa_01: Zycze duzo zdrowka dla Oskarka i dla ciebie :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Natashka

05 maja 2007, 20:00

dziekuejmy Rybko
jak tam Andrzejek?

[ Dodano: 2007-05-06 ]
Witam w niedzielny poranek!!!

musze przyznac ze jestem na serio przerazona frekwencja na teterkach :ico_szoking:
w ciagu dnia ktos na sekundke wskoczy i to tyle :ico_placzek: :ico_placzek:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

06 maja 2007, 10:48

witam,!
ja juz po polsce io poweim wam ze ciesze sie ze jestem znow w domku :ico_haha_01:
natus zaczal raczkowac dop tylu- chyba musial sie popisac :ico_haha_01: dwa zeby wyszly juz do konca mamy w domku kasownik :-D gryzie straszliwie ja juz mam slad krwawy na nosie no i zaczelismy siadac na nocnik od wczoraj sadzam go rano bo wtedy zawsze jest kupa jak w zegarku i dzis slicznie sie do nocnika zrobila :-D natus sie nawet nie zdziwil siadl i zrobil ee :ico_haha_01: wiem ze to potrwa dlugo zanim sam zacznie wolac na nocnil ale skoro juz siedzi sam to mozna probowac i za kilka miesiecy bedzie slicznie :ico_haha_01: chyba im wczesniej tym lepiej a natus rwie sie sam do nowosci :ico_haha_01:
nie przeczytalam co tam u was :ico_noniewiem: wybaczcie ale juz tylwe stron :ico_olaboga: teraz bede czesciej wiec chyba szybko sie dowiem co i jak :ico_haha_01: strasznie sie stesknilam za tt i wiecie w krakowie udalao mi sie spotkac z maua i sabinka :) na krotko ale bylo fajnie

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”