Dzien dobry!
Co do allegro - to ja tez mnostwo rzeczy kupilam wlasnie tam.A moja przyjaciolka, ktora bedzie chrzestna kupila juz dla mojego Malucha wielka paczke ciuszkow dla niemowlaka- wszystkie markowe, piekne, pluszowe, wymyslne i niedostepne w Polsce - za 70 zł! Była licytacja i po prostu nie bylo wiecej klientów i poszczescilo sie jej.. I dzieki temu przyszla do mnie paka z wielka caluska wyprawka- lacznie z mieciutkimi bamboszami, pajacykami a'la kubus puchatek, 10 body, spichow, polarkow, dwa kombinezoniki pluszowe... Ogromny ciezki karton.. Dlatego warto
A kochane- chciałam się poradzic- czy ktoras z was slyszala cos na temat wozkow niemieckich MOON? Zamowilam takiw hurtowni u nas w Gdansku bo sie do niego przymierzalam i wydaje sie byc naprawde rewelacyjny.. Wiec jak ktoras cos slyszala- prosze, niech nastuka tutaj...
W przyszlym tygodniu jade po ostatnie rzeczy dla Maluszka- kosmetyki, szczotke do wlosow, termometr.. no i rzeczy do szpitala dla mnie..
Boicie sie? Ja okropnie.. Teraz jestem sloniem i lokomotywą sapiącą, a potem... A potem bede porozcinana leżała plackiem..
Jak nastawienie do zblizajacego sie terminu?
Buziaki, ruszam sprzątac dla zabicia czasu.. bo za oknem szaro i mokro