wiecie a ja sie dzis musze pochwalic sadzam natusia od tygodnia na nocnik i do tej pory zawsze rano i popoludniu jest kupa a dzis rano moje dziecko obudzilo mnie - spi z nami czasem i eeeeeeeeeeeee nie wiem czy celowo ale zaraz potem byla kupa zobaczymy jak bedzie dalej ale od tyg nie musze kupy z pupki zmywac
wiesz mnie z tym nocnikiem znajomej mama poradzila zeby jak najszybciej jak juz maly siedzi zeby sie przyzwyczajal bo im wczesniej tym lepiej starsze dziecko trucdniej przekonac do nocnika a tak to nie bedzie problemu zwlaszcza ze natek ma kupe 2 razy dziennie jak w zegarku
no wlansie ja jestem zdziwiona bo natus odpoczatku wcale sie nie zdziwil co ja z nim wyprawiam tylko siadl i zrobil kupe i chyba mu nawet latwiej w takeij pozycji siedzacej
hejo u nas dzis fatalna nocka wczoraj malegpo przechwalilam ze dpobrze spi i od 1 do 3 wstawal i wolal mnie a jak rpzychodzilam to ze smeichem kladl sie udawal ze zasypia i tak w kolko
julie fajnie brawa dla natanka...ja tez wczesnie sadzalam malego i chetnie siadal robil co trzeba a po jakims czasie zaczal mnie robic w konia i swiadomie szedl bawic sie d drugiego pokoju i wracal szczesliwy ze zlotem w majtach.tak wiec jakos mu sie odmienilo... nie ma pojecia od czego to zalezy zycze ci zeby natanek nie robil ci takich psikusow:)
hihihi elwira widze ze twoj maluszek to niezly rozrabiaka i dowcipnis... moj chyba za to bardzo powazny wszystko na serio bierze
[ Dodano: 2007-05-11, 11:51 ]
i jak sie juz nauczuy to sie trzyma tego jak nie wiem co....
no ale wszystko mozliwe pozyjemy zobaczymy z dziecmi nigdy nic nie widomo do konca