ja wpadam tylko powiedziec wam dobranoc

kochana nie ma reguly my wogole nie uzywalismy newbornow odrazu tych nastepnych pampersow,a pieluszka o ile odpwiednio zapieta to nie powinna odparzyc pepuszka ponoc dobrze jest jak wlozysz swoj palec miedzy cialko a pieluszke np.na brzuszku.powiem ci ze wzielam jedna taka wycieta pieluszke od kolezanki ale bylam niezadowolona bo wlasnie tu gdzie wyciete to dotykalo pepuszka i balam sie ze wlasnie otrze skorke...wiesz ile mamus tyle rad i zdan...okaze sie w praktyce...lato wcale nie oznacza ze twoja Poziomeczka ma miec problemy tfutfu.poza tym wiesz u nas peepuszek odpadl na 3 dzien a wlasnie lato bedzie sprzyjalo szybszemu wysuszeniu wiec nie martw sie.No skoro tu są pampersowo-tetrowe ploteczki myślę, ze dobrze trafiłam i nie będę zakładać nowego wątku powiedzcie na jak długo wystarcza jednej paczki pampersów newborn 2-4 kg (44 sztuki) ?? Tak sie zastanawiam jednej chyba za mało?
Aha i jeszcze.. czy kazda z Was miała te z wycięciem na pępek czy to jest zupełnie zbędne i mozna stosować od pierwszych dni te normalne? Mozja Poziomeczka urodzi się w czerwcu więc będzie juz gorąco, tak myślę czy aby pępuszek się nie zaparzy pod pieluszką
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość