ivonmasz zupełną rację. Najgorzej, że od czerwca to własnie babcie będą siedziec z małym. Ehhh trzeba będzie znowu je ustawiac do pionu.
Ok uciekam, muszę trochę posprzątac, bo zaraz mój książę wstanie i koniec z porządkami.
Te babcie to tak z troski ale mnie czasem to troche wkurza.
Jesli chodzi o jedzenie to Maja w nocy juz nie je ( odzwyczajalam ją ale potem jak nawet chcialam jej dac kaszki to juz nie chciala )od ponad 4 miesiecy ale za to rano zjada 180ml kaszki.
Dzis P. kupil Mai nowy fotelik do samochodu bo w tamtym nie mogla sobie siąść i plakala.
Dorotex ja już sie wyleczyłam i nie lecze sie.. kazano mi tylko w czerwcu zrobic badanie hormonów TSH i jak bedzie ok to już mam problem z głowy ... ale mi mocno wyskoczyła.. pamietam.. taka kluche dużą miałam ;/ u nas to dziedzicze bo moja mama to do tej pory ma.... i sie nie chce isc leczyc....
Ja tez juz zmienilam Wiktorii fotelik, Wiktoria niestety czasam sie budzi w nocy no ale niesty na nia niema sily i musi dostac jesc a rano zjada okolo 240ml, wogle to by tylko jadla i jadla wlasnie zobaczyla przed chwila kawal miesa to sie tak patrzyla i piszcala a wczoraj to jak tylko otworzylam lodowke to ona sie o jedzenie do pominala
[ Dodano: 2007-05-14, 13:46 ]
Kasiu wyslalam Tobie tabelke ze zdjeciem i montaz zdjecia
Justynko dostałam tabelke - poprostu świetna, a te zdjęcia to samo miodzio
Gabrysiu no to ładnie w tym samym dniu slub rzadko się zdarza
moi rodzice jak Oliwka była mała to kazali mi ja ubierac na podwójnie ( a w domu 23 st) bo miała zimne raczki i twierdzili ze jej zimno a jak próbowałam im tułmaczyc ze to kark sie sprawdza to sie jeszcze upierali ale udało mi sie i teraz jest oki