katelajdka, no wlasnie dlugasno cos ciebie nie bylo,a le dobrze ze wpadlas,a ty sie zadnymi rozstepami nieprzejmuj, jak cos to wloz czarny top lub podkoszulke, ( ja tak czesto robie ) albo kup stroj jednoczesciowy albo taki z bokserkami i tyle, i jazda na basen
wiesz jaka to frajda z basenu dla dzidzi?? no mowie ci Julcia po prostu grucha na basenie wcale nie placze jak jej tylko mowie BIG BATH ( wielka kapiel ) to sie usmiecha i juz wie ze o basen chodzi hihihi szczegolnie jak jej jeszcze pokarze jej stroj kapielowy to sie chichra, a na basenie to taka zadowolona moge spokojnie ja do kojca tam wlozyc i do sauny wejsc ( drzwi do sauny sa szklane wiec ja widze w kojcu ) wziasc prysznic i spokojnie sie ubrac, wogole u nas na basenach wszystkie babki na golasa sie kapia do sauny tez na golasa ( taki tez jest wymog niemozna brac prysznica ze strojem) wiec caly wstyd o moje cialo juz dawno mi zszedl i mimo ze brzuch mam niestety wciaz okropny to zakladam dwuczesciowy stroj a jak jest ktos ze znajomych to wlasnie top czarny i po sprawie
a taki basenik super dzidzi sluzy uczy sie plywac nurkowac nieboi sie wody relaksuje sie i dobrze spi i je po baseniku wiec naprawde same plusy
piszesz ze masz duzy rozmiar piersi a ja juz niekarmie piersia ( mialam rozmiaru Pameli hiihihih 80 D ) i juz zeszly juz nosze 75 C a kiedys to wogole mialam 75 A czasem B jak przytylam troszke ale strasznie malenkie mialam i mam nadzieje ze juz mi nie zejda nizej bo takie flaczki wiszace w wieku 20 lat to normalnie wstyd, a ozstepy na piersiach ze az
ale co tam tylko moj maz je widzi, no ale twoj maz naprawde musi byc dumny ze hohohoho i dobrze ze faceci sie za toba ogladaja przynajmniej jeszcze bardziej doceni co ma
za to mi tak samo jak tobie tyleczek okradlutki bardzo sie spodobal hihiihihih i ejstem dumna z niego
Iwona77, jak sie poci i macie tak duzo stopni w domciu to ubierz same body moze co?? ja Julcie wlasnie tak probowlam ze najpierw body i spodenki po tem sam pajacyk a jak sie pocila to same body bez skarpetek i pod kolderka i tyle i spi i jest jej wciaz cieplutko ale sie juz nie poci, a wlasnie niewolno dopuszczac zeby dzidzie sie pocily bo jak sie przegrzewaja w lozeczkach to to wlasnie jest jeden z powodow tej smierci lozeczkowej PFUPFU pluje juz szybko tutaj zeby nikomu nic sie nie stalo tylko wlasnie trzeba uwarzac z tym poceniem
lulu81,
kolejne szczepienie a Julcia miala tylko jedne kilka dni temu w nozke jeden raz i nasteone na 5 miesiecy a potem dopiero na roczek i tyle nawet na gruzlice jej nie robili bo tu w danii nikt nie szczepi na to bo tej choroby tu niema,