Cześć dziewczynki.
Antoś spal do 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale nie ma sie co tak cieszyć w końcu poszedł spać ok 23
diem pisze:Maggie brawa za ambitna decyzje czy na psychologie?
iza pisze:powiem wam ze mi sie marzy isc do pracy..do ludzi
sama juz nie wiem co chce...2 dni temu zdecydowalismy z mężem że staramy sie o następnego dzidziusia..wczoraj juz zmienilam zdanie...ja sama juz nie wiem co ja chce!!!!
diem pisze:kaola moze nastepnym razem wpierw kliknij co tam u Ciebie i Kruszynki i wklej jakis filmik i zdjecie , a nastepnie zabierz sie za czytanie
iza pisze:powiem wam ze mi sie marzy isc do pracy..do ludzi
sama juz nie wiem co chce...2 dni temu zdecydowalismy z mężem że staramy sie o następnego dzidziusia..wczoraj juz zmienilam zdanie...ja sama juz nie wiem co ja chce!!!!
Kristi pisze:Niewiem dlaczegos mam dziwne uczucie ze mnie pomijacie... a moze mi sie tylko tak wydaje..
iza bardzo glupie mysli ... Twoj Mateuszek kocha Ciebie bezwarunkowo i bezgranicznie i moze wlasnie my mamuski musimy niekiedy uczyc sie kochac i nie wymagac zadnych dowodo milosci dzieciaczki kochaja mamy i tatusiow takze zobaczysz jeszcze nie raz Mati zaskoczy Ciebie!iza pisze:pamietam sytuacje jak matusia nie widzialam caly dzien bo bylam w szkole.....wracam a on nawet si nie usmiechnal jak mnie zobaczyl....bylo mu to totalnie obojetne..pamietam jak płakałam ze moje dziecko mnie nie kocha...takie głupie uczucia!!!!!!
oooo ja bym sie wybrala na taki bazarek, ale tylko z moim D bo sama nie potrafie targowac sieMaggie pisze:y dzisiaj troszke spacerowaliśmy no i obowiązkowo na carboot pojechaliśmy...lubię myszkować w tych starociach
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość