no maj dopiero sie zaczal, wiec uszy do gory, trzymam kciuki aby jak najszybciej sie udalo
co slychac wSwinoujsciu? pewenie juz nawal turystow.....woda jeszcze pewnie lodowata
Powiem ci jak byl dlugo wickend to ludzi mase ale teraz luzik no nogi juz moczylam ale super teraz nam pogoda plata figle bo juz 5 dzien pada i ciagle chmury ale mam nadzieje ze czerwiec bedzie sliczny bo przyjezdza moja chrzesnica a jak Oskarek napewno juz duzy pozdrawiam Was goraco
no Oskarek juz na pewno wiekszy od mometnu jak bylam wtedy u Ciebie..teraz juz sam siedzi, juz sam stoi, jest bardziej kontaktowy , smiesznijeszy sie zrobil
nadal Anetko, teraz tydzien temu byl na weekend, i znowu jest w Danii, wraca za 6 tygodni, potem bedzie tydzien i znowu poltorej miesiaca w Danii ale za to pod koniec sierpnia bedzie mial az 2 tygodnie wolnego to moze sie gdzies wybierzemy na wakacje ...................moze
Natashka, no to zeczywiscie miedzy domem a praca ale w Dani jest ladnie bylismy nietak dawno na wycieczce a to zycze Wam aby sie Wam gdzies udalo pojechac na malu urlopik zycze wam tego i tzrymam kciuki
mam nadzieje ze gdzies pojedziemy razem, bo mi juz tez smutno od tego siedzenia w domu..a nie tylko Tomkowi nalezy sie wypoczynek, mi tez
a w Danii wiem ze ladnie, bylam tam jakies 5 lat temu..chcialabym w ogole tam mieszkac ale T nie chce
Natashka, wszystko jeszcze przed wami no pewno ze ci sie urlopek nalezy praca przy dziecku jest bardziej mecząca unas upal na calego
ale sie tu cos ostatnio pusto zrobilo a gdzie sie wszystkie laski podzialy