LutówkiPani doktor mi powiedziala, że zielone kupki są objawą bólu brzucha u dziecka ( czasem to wina tego co my jemy, czasem za dużej ilości gazów czasem alergii - w naszym wypadku zaburzeniem flory jelitowej po antybiotyku - dajemy 2x dziennie lakcidofil).
ML Tak mi przykro z powodu choroby twojego maluszka. Polecam kropelki do ucha Maxitrol ( one w składzie mają antybiotyk - więc szybko działają) nagrzewa się tubeczkę z kropelkami a potem ciepłe kropelki 2 razy dziennie po 2 kropelki do uszka i założyć watkę na jakieś 15 minut. u nas zadzialaly superowo. Zdrówka Tobiaszkowi dużo życzę.
MamciaKuchareczką nikt się nie urodził więc to żaden wstyd nie umieć gotować - jak poćwiczysz to się nauczysz.
U nas z tymi szczepieniai to obłęd normalnie to co lepsze i bardziej bezpieczne to płatne a reszta darmowa. i to wlaśnie cała Polska
Katelajdka Ale Twój synuś to duży dżentelmen, mój Łukasz zbliża się dopiero do 6 kg. Muszę spróbować trych z rossmana bo pampersy mnie wkurzają - ostatni kupa była prawie na szyji.
Iza ja mam takie nosidełko i używam go jak muszę z psem na dwór iść - w innych sytuacjach wolę poczekać bo tak właśnie mi się wydawalo że to trochę obciąża kręgosłup. Łukasz je uwielbia blisko cyca a wszystko można pooglądać.
IwonaMam pytaanie czy ty jeszcze Patryka wozisz w gondoli czy spacerówce? Ja coraz częściej zastanawiam się czy na spacerówkę nie przejść ( tylko całkowicie rozlożoną) bo wydaje mi się że lepiej by było bo troszkę chłodniej a i parasolkę przypiąć można i głupio ni wygląda.
Lutówki u mnie od 3 dni okropny skwar ( w południe do 36 stopni normalnie) mały marudny i co się dziwić jak leżeć musi. Na ręce nie chce bo od nas też dodatkowe ciepło więc marudzi okropnie - cyc też odpada ( je dopiero ja się chłodniej trochę zrobi - ale za to herbatkę popija troszkę normalnie z butelki
a przecież wcześniej nawet mowy o tym nie było). za tydzień jedziemy z malym na podcięcie języczka bo się okazało, że ma przyrośnięty za bardzo - boję się że będzie strasznie płakał a ja pewnie razem z nim.
Podobno właśnie dlatego smoka nie chce i od piersi się odrywa bo ciężko mu ssać.
[ Dodano: 2007-05-22, 09:48 ]hekkatePodaj mi kochana adres do tej stronki gdzie zdjęcia zmniejszyć można bo jakaś skleroza mnie dopadła i za nic przypomnieć sobie nie mogę