Aga świetny pomysł z przyzywczajaniem dziecka za wczasu, moja mama tak zrobiła zemną nawet jak miałam nie pełne 3 tatka i razem układałyśmy ubranka i pościel razem robiłyśmy i takie tam drobiazgi i mama dużo zemną rozmawiała, jak dzidzia się pojawi to będziemy robić to razem i tak i wiesz, że do czasu jak moja siostra i ja nie weszłyśmy w wiek nastolatek nie czułyśmy zazdrości i nieczuła się zadna z nas odrzucona.
Ja osobiście zakochałąm się w takim zestawie, książki te są zupełnie inaczej napisane i powiem ci Aga, ze super się czytają jak opowieści. oto link do nich
http://www.mediarodzina.com.pl/ksiazka/ ... zacji.html Ja mam 3 z tych książek i bez nich powiem ci moja pasierbica i ja byśmy chyba się zabiły i mała by się nie cieszyła z dzidzi jak się cieszy teraz, pisze mała a właśnie w poniedziałek skończyła 10 lat.
[ Dodano: 2007-05-23, 17:44 ]Super masz męża, mój pojechał po to łóżeczko i kupił dodatkowo materac i bał się mnie, jak nie wiem co, ale jak się ucieszyłam, bo już nie muszę szukać .
A w ten weekned chce złożyć z córką i ją w to wliczyć aby podawała śrubki i poprostu uszestniczyła w całym procesie. Szczerze jak jej powiedzieliśmy, że czekamy na nią to była w szoku, bo nie myślała, że tak będzie a tu niespodzianka.