Dzien dobry z rana kobietki
Jestem wyspana,mala jeszcze spijusia a ja szybko musialam do was zaklikac pogoda u nas super,chociaz to dopiero rano,.. ale bedzie upal.. i ja chce ta trawe sciac i mysle ze moze zadzwonie do tescia i powiem mu ze jak chce to moze wziasc Nicolinke na spacer a ja bede mogla w spokoju sciac trawe no niewiem jeszcze pomysle..
Diem ten domek to mala dostala od dziadkow bo oni juz go mieli kupiony do tamtych wnukow dwoch chlopcow ale oni juz powyrastali to malutka go dostala i na poczatku jak ja tam dalam to sie bawila i to bylo taki nowe i ciekawe to byla spokojna i miala zajecie i podobalo jej sie ale po jakims czasie bylo jej juz za duzo,za nudno tam w srodku i marudzila ze niechce juz tam byc.. Tam w srodku w tym domku to polozylam tylko kocyk i tam dalam malutka w srodku wyglada w tym domku calkiem normalnie tam niema zadnych lufcikow powietrze przechodzi do srodka bo sa okna z takiej siateczki i nie jest tam gforaco w srodku w tym domku takze taki przydatny domek i malej ogulnie podobalo sie w nim tylko Nicole jest taka ze co nowe to fajne a potem zaczyna sie nudzic i juz tego niechce.. i tez jest towarzyska bardzo..Powodzenia
Iza jesli chodzi o te obiadki to mala uwielbia moja zupke z kurczaka rosol a jak jestesmy gdzies gdzie niemam jak ugotowac to uwielbia te nalesniczki z jablkiem, albo jakies takie rzeczy owocowe jak owsianka z owoami,albo jakis serek,spagetii tez nie lubi,a tak to raczej wszystko je.. i niemamy problemu ostatnio na sniadanie to jadla ze mna kanapki..
Lubi sobie pojesc i to mnie cieszy.
Antosiu w tak pieknym dniu jakim jest dzien twoich pierwszych urodzinek zyczymy ci razem z Nicole wszystkiego co jest piekne i wspaniale,zeby wszystko to o czym marzysz sie spelnilo ,duzo milosci i wszystkiego Pieknego i Szczesliwego Duzo zdrowka,powodzenia i Najlepszego Buziaczki dla ciiebie i dla twojej mamy