Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2007, 14:45

gosia trzymam kciuki... mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia

nie dziwie ci sie.. sama bym sie wku... na maxa... to nie w porzadku!!!!!! powodzonka
papa

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2007, 14:50

. Po prostu przez 1,5 roku trzymalam go krotko a teraz zerwal sie z lancucha i przesadza
to trzeba solidniejszy model zastosowac :ico_oczko: :-D :-D :-D

ja juz z truskaweczkami w domu, ale maz obiad robi i nie pozwolil mi ich jesc przed obiadem, tylko na deser. jak ktos chetny to zapraszam :-D :-D

ja z mezem tez tylko na kontrakcie zyjemy i chyba koscielnego miec nie bedziemy, bo my z gor, a tu wiadomo, wesele bez 200 gosci to nie wesele. jak przyjecie tylko zrobisz to sie rodzina poobraza i sie nie odzywaja, a gorale zawziete, nie chce sie narazac. a na wielkie wesele nas nie stac, a wogole to ja taki wydatek uwazam za bezsensowny. dziecko jest slubne czy na koscielnym czy na cywilnym i to mi wystarczy. bo cywilny dla dziecka wzielimy, tak to dalej na kocia lape bsmy zyli.

[ Dodano: 2007-05-24, 14:52 ]
a referencje skompletowalam w przyszlym tyg ida do menagera i on zadecyduje czy mi dac przepustke czy nie... wiec prosze dalej tzrymajcie kciuki bo ja ciagle na ta moc tt licze
bedziemy zaklecia stosowac i lalki voodoo na tegomenagera i na pewno przepustke dostaniesz :ico_oczko: .

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2007, 14:56

to trzeba solidniejszy model zastosowac
no trzeba musze tylko taki znalezc.
Jasnie Pani a skad ty w zasadzie jestes? Zaciągasz po goralsku? Ja pamietam jak na wycieczki w gory jezdzilismy to takich starszych gorali w ogole nie moglam zrozumiec.
gosia trzymam kciuki... mam nadzieje ze dojdziecie do porozumienia
dzieki ja tez mam taką nadzieje. Zobaczymy co bedzie. Moze zrobi mi taką niespodzianke ze jak wroce z pracy to go nie bedzie. Mimo ze dzis dzien wolny wcale bym sie nie zdziwila.

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

24 maja 2007, 16:08

gosiawiesz ja bym nie chciala zeby moj maz w knajpie pracowal...niewyrobilabym chyba nerwowo,zazdrosna jestem cholernie....a jak to w knajpie wiadomo nie tylko panowie sie przewijaja ale i panie tez,te dobre i te szukajace wrazen....
moj szwagier jet menagerem i slysze to i owo o jego wyczynach,nawet jak mial dziewczyne to zawsze jakas sie zolza znalazla...
teraz ma kolejna laske i mowi ze dla niej takiego swinstwa nie zrobi,tylko ciekawe na jak dlugo bo kiedys tez tak mowil jak byl z inna a robil co innego...wstreny facet. :ico_zly:

tez trzymam kciuki za wasze porozumienie, i moze tak jak mowisz tyle chlop siedzial w domu to teraz spuszczony jak ze smyczy i zakrecilo mu sie w glowce.... poczul sie dowartosciowany i potrzebny dla swiata :ico_oczko: pewnie niedlugo oswoi sie z praca i wszystko wroci do normalnosci :ico_haha_01: :ico_haha_01:

julie
nie zabardzo jestem wtajemniczona w sprawy twojej pracy...jaka przepustka???latasz juz czy nie??...i tez trzymam kciuki mocno mocno.... :ico_oczko:

jasnie pani :-D :ico_haha_01: wyobrazam sobie ciebie jak malujesz te paznokcie... :ico_haha_01: :ico_haha_01: wyczyn do ksiegi ginesa trzeba wpisac :ico_oczko:
cos mi sie przypomina ze kaska tez przed porodem paznokcie sobie robila na bordo i chyba jakas niezla historia z tym byla...mam nadzieje ze jak wejdzie na tt to nam przypomni ....

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2007, 16:08

A ja pomeczę was zdjęciami Vikusi (na prosbe Feli :-D )

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a to dzisiaj Vikusi pierwsza próba lezenia na brzuszku:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 21:46 przez kasi.k, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 maja 2007, 16:40

Jasnie Pani nie wiem dlaczego ale tak myslalam ze jestes z gor :ico_brawa_01:
Gosia masz racje nie daj sie kobieto :-D postaraj sie z nim porozmawiac ale nie klocic bo oni tego nie lubia, trzymam kciuki :-) Gosiu i ja zawsze mowie ze Bg mi wynagradza moje nieudane malzenstwo i to ze przeszlam przez pieklo wiec teraz mam super faceta, ale to ja Go musialam wyrwac bo on wstydliwy jest :ico_szoking:
Kasik Ty szczesciaro!!!!! az ci zazdroszcze (oczywiscie w pozytywnym tego slowa znaczeniu) ze masz malenstwo i mozesz juz je tulic do pirsi :ico_brawa_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 maja 2007, 16:41

Kasik masz cudną córeczkę. Taka śliczniutka, malutka jej czarniutka główka. Jejku ale sie rozmarzyłam. Też bym chciala taką coreczke.

Fela ja tez jestem strasznie zazdrosna, a co do historii to P mi ciagle opowiada o jego kumplach. Prawie kazdy zonaty, a jak nie zonaty to ma stałą dziewczynę i pokolei wszyscy zdradzają. Ja troche zazdrosna jestem o barmankę co stoi z Pawlem bo widac ze dziewczyna skąpa nie jest i co chwile Pawłowi mowi ze jej sie podoba a to ten a to tamten. Ostatnio Pawla kolega byl z żoną (poslubioną we wrzesniu 2006) i do Pawla mowi by mu dal nr do tej barmanki bo sie mają ku sobie. Normalnie rece opadają. A dla Pawła to nie jest dziwne twierdzi ale przeciez on kocha żonę a to tylko tak dla zabawy. Z drugiej strony tak mysle ze niezla ta barmanka musi byc jak sie gapi na faceta co z żoną do knajpy przychodzi. Widac ze chce sie zabawic. Pawel moze przystojny nie jest ale ma gadane nigdy nie mial problemu z dziewczynami wiec na samą mysl mnie telepie.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 maja 2007, 17:06

a jak to w knajpie wiadomo nie tylko panowie sie przewijaja ale i panie tez,te dobre i te szukajace wrazen....
no pieknie Fela, postrasz Gosie jeszcze troche, bo malo traumy ma do tej pory :ico_nienie:

gosia jak sobie zyczysz to ci pociagne trochu po gorolsku, ale ogolnie to raczej tylko jak z tata rozmawiam :ico_oczko: ja jestem z Myslenic, to taka wiocha, gdzie sie do niedawna konczyla nonono zakopianki i zaczynaly schody, ale teraz juz jest ok.

wiem chyba o co z tymi pazurkami kasi chodzilo, bo zmylam lakier. przypomnialam sobie, ze przeciez do szpitala nie wolno miec pomalowane, ale nie pamietam dokladnie dlaczego. cos o znieczulenie chyba chodzi.

kasik ale bobo jest piekne i widze, ze juz uzywasz tego lezaczka od meza, ktory ci mial zycie ratowac :ico_oczko:

a wogole spotkalam dzis kolezanke, ktora 3 miechy temu rodzila i powiedziala : porod jest fajowy :-D :-D

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 maja 2007, 17:19

Gosia widzisz? takie sa niektore laski okropne wiedzmy, nie przejmuja sie ze facet ma zone czy dziewczyne, a oni lubia byc podrywani :ico_szoking:
Jasnie Pani a mi sie wydaje ze po porodzie napiszesz do nas, ze nie bylo tak superowo :ico_szoking: :ico_brawa_01: sama chce sie przekonac :ico_szoking: :509:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

24 maja 2007, 17:33

hej mamuski
ja na sekundke bo oczywiscie sprzatam i szykuje jedzonko na swoje urodzinki, oj jestem w tyle :ico_olaboga:
ale dzis mi sie milo zrobilo bo tesciowa mi poczta ciasto z czekolady przyslala na urodzinki :ico_szoking: i odziwo doszlo cale i dobre! :ico_brawa_01:
zmykam, jutro wkleje fotki z malej imprezki :-D

Wróć do „Pozostałe”