julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

30 maja 2007, 10:55

a jasnie pani pewnie spi w najlepsze i nie wie ze my tu sie denerwujemy :ico_haha_01:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 10:59

jasnie pani urodzi na dzien dziecka. W piatek.
A w ogole to witam, ale sie Ilonka naurlopuje. Babcie rozpieszcza Vinee i Ilonce bedzie ją ciezko do porzadku doprowadzic.

kaasiaa79

30 maja 2007, 11:10

witam!
jak to dobrze miec internet, dziękuje temu panu co go wczoraj ze 4 godziny podłączał :ico_sorki: :-D
gosia888, Ilonka sie naprawde naulopuje, a Vinee naje :ico_oczko: mówiła mi, ze jesli nie powie małej, ze juz koniec jedzenia to Vinee by do dobranocki buźke otwierała :ico_haha_01:
julie_377, ja musze gg zainstalowć, ale nie matrw sie na ewno łucji nie przegapisz :ico_oczko: już synowa w kanale rodnym :-D a jaśnie Pani na pewno jeszcze sobie śpi :ico_oczko:
lucy23, ja teraz do 16 jestem w domu, to tez mnie nuda dopada i nie wiem co robic, lotna z gotowania nie jestem, więc obiad to u mnie godzina, takie zeby przeżyc :ico_oczko: a lenka moze caly dzien na balkonie siedziec!
DELFINKA, nie martw sie tak, tort na pewno wyjdzie super i pewnie nawet lepiej niz sie spodziewasz! :ico_oczko: A Maya dokazuje przed roczkiem, musi sie dziewczyna wyszalec :ico_oczko: z ciebie to jest prawdziwa pani domu, tylko pozazdroscic mężowi! :ico_oczko:
Fela tak patrze na to zdjęcie Konrado, czy on ma juz całe uzębienie? bo lenka to ma jeszcze przerwy.

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 11:16

a jasnie pani pewnie spi w najlepsze i nie wie ze my tu sie denerwujemy
co racja to racja :-D dopiero wstlam, ale to dlatego, ze w nocy mialam mocniejsze skurczaki, ale dalej super nieregularne i spac sie nie dalo. 2 razy sie do szpitala wybieralam i lipa.
jasnie pani urodzi na dzien dziecka. W piatek.
dobrze wiedziec :-D , byle nie pozniej, bo sie maz nie zalapie, a on juz tez steka,ze tak sie zyc nie da i lepiej, zeby sie juz z lozczka darla niz mnie tak meczyla. dzdzownica jedna :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

30 maja 2007, 11:36

moze Lucja chce byc puntktualna :-D

julie_377

30 maja 2007, 11:44

jasnie pani mnie tez sie os zdjajeze to nie za dlugo bedzie moze i gosia ma racje... :ico_haha_01: fajnie tak na dzien dziecka :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2007-05-30, 11:46 ]
wiecie mnie tez juz cos bierze z ta nuda i do tego jeszcze sie denerwue czy pojde do tej pracy czy nie bo w tym tyg cisza znowu nic sie nie dzieje no mowie wam oszalec mozna no i babcia w domu wiec co tu we dwie robic... alepowiem wam ze ciesze sie ze bedzie z malym tylko mieisac jeszcze kompletnie mnie wkurza ze swoimi metodami nie chce sluchac na rekach by go ciagle nosila no jakas masakra :ico_puknij: dziecko mi psuje... ale mam nadzieje ze przez miesac to nie uda jej sie zbytnio mi tu naparac

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

30 maja 2007, 12:38

hej laski
Jasnie pani a TY jeszcze tu?????? :ico_szoking: jakby co to trzymam kciuki za Ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale jeszcze troszke i :ico_dziecko:

fela
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

30 maja 2007, 12:59

kasia konrad ma juz 16 zebow i kolejne dwa dolne trzonowe mu wychodza.jak bylam w pl to zagladalam w buzke 4 letniemu bratowi ciotecznemu konrada bo chcialam sie dowiedziec ile tych zebow ma byc i mial 20.tak wiec jeszcze 2 i bedzie uzebiony :ico_oczko: :ico_haha_01: potem to juz chyba stale rosna.

a jak lenka z sikaniem?

a co ty juz w przedszkolu nie pracujesz???

jasnie pani czekamy czekamy na lucje...ale fajnie.
a gdzie twoj malzonek wybywa w takim waznym czasie????

my z kondziem w domu kisimy sie dzisiaj.nie chce mi sie wylazic, pogoda do du....,glowe musze umyc ale mam lenia.nudzimy sie strasznie.

ostatnio chodzi mi mysl o powrocie do pl,ale pawel wybija mi to z glowy :ico_zly:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 maja 2007, 13:18

jasnie pani czekamy czekamy na lucje...ale fajnie.
a gdzie twoj malzonek wybywa w takim waznym czasie????
musi zarabiac na swoje dziewczyny :-D do Barcelony na 2 tygodnie wyjezdza

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 maja 2007, 13:26

do barcelony teraz??? na 2 tyg>???????????????????? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

ty to naprawde dzielna babka jestes... ja bym A nie puscila.... !!!!! hihi

Wróć do „Pozostałe”