Viola, co do allegro to lepiej przelewać na konto kaskę za przesyłkę, bo np przy paczce do 1kg płacisz wtedy 6,50 (lub 8,- jeżeli sprzedający sobie dolicza za materiał który włożył w paczkę), natomiast za pobraniem płacisz 11 lub 12 zł czyli prawie dwa razy więcej.
Co do kształtu brzunia, to mówi się że przy synusiu ma się bardziej spiczasty, ale i tak to wszystko to zwykłe przesądy!
A ja pomimo bardzo zabieganego dzisiejszego dnia, zdąrzyłam zakupić kilo truskawek, kilo czereśni i kilo nektarynek i również pomimo bardzo poważnej zgagi, objadam się teraz tym wszystkim, a co! Na wieczór wezmę sobie rennie i będę miała spokój, a przynajmniej nie stracę tego "nieba w gębie", jakie wywołują czereśnie
Ula, a Ty czasem nie miałaś wybrać tych słoników na błękitnym tle? A może pomyliłam Cię z kimś i któraś z panieneczek kupiła tamtą pościelkę?
Co do uczulenia: ja mam katar sienny, dlatego męczę się od zimy, kiedy to są przymrozki, do końca lata, aż przestanie mylić
Czyli mam spokój od kataru na 2 miesiące
[ Dodano: 2007-05-31, 20:29 ]Acha, właśnie kupiłam dla mojego P. jako jedną z rzeczy na prezent (w przyszłym tygodniu ma urodziny), czekoladę MILKĘ z dmuchanym ryżem. Powiem Wam, że jak nie trawię dmuchanego ryżu, tak jakiś czas temu, jedząc tę czekoladę prawie sobie palce odgryzłam! Taka była pyszna! Dlatego zarówno na chwile smutku, jak i radości, baaaardzo polecam czekoladkę. Oto jej fota: