brawa dla Piotrusiahej pozniej doczytam tylko chce sie pochwalic moj bobus dzis przeszedl sam jakies 5 kroczkow

[ Dodano: 2007-05-31, 20:40 ]
i to ''poza tym jest najwazniejszea tak pozatym to wszystko ok i jestem zdrowa i silna i moge przezyc nawet 100 lat tak powiedzial mi lekarz.. a ja mu ze mam nadzieje i ze zobaczymy

diem, foteczki Kourosha super...te włoski..cudne..
a kuchnia tez bomba'

denerwowalam sie i stalam w ognie, wypatrywalam,a oni jakby nigdy nic ... wlasnie dzis pierwszy raz wyszli sami, bo wczesniej to mnie nie opuszczali nawet na chwile i nie wiem czy smiac sie czy lakacdiem..i co?? wróclili???? zyjesz??? ale nie martw sie..ja tez sie denerwuje tak moi mężczyźni sami gdzies wychodzą..choc jest to naprawde bardzo rzadko

ale juz czas troche oderwac ich od cyca ... wlasnie pojechali do znajomego, ktory mieszka doslownie rzut beretem stad ( 1 min. samochodem)

[ Dodano: 2007-05-31, 20:43 ]
dzieki kochane dziewczyny! :ico_buziaczki_big: kristi to moze teraz poprosimy zdjecia Twojej kuchniDiem piekna kuchnia.. taka inna nowoczesna i po prostu milutko wyglada pieknie Mozesz swojego meza pochwalic bo ladnie zaprojektowal mi moj maz tez kuchnie zaprojektowal ja sobie tylko kolor wybralam.. i to moj ulubiony.. niebieski o dziwo sie zgodzil

a ja tymczasem zmykam