Nie przejmuj się tym to jest normalne, ja pod koniec swojej pierwszej ciązy bylam tak roztrzepana, że bałam się że po porodzioe upuszczę dzidzie, albo ją gdzieś zostawię. Na szczęscie to zostało na porodówce.Czuję się tak mało atrakcyjnie i co raz bardziej jestem niezgrabna. Wszystko mi leci z rąk, przy zawiązywaniu butów pocę się jak szczur...
dziękuje w imieniu synkaViola, fajnych masz chłopaczków.bozenka74, Twój Antoś jest małym przystojniakiem a minkę ma prawdziwego aniołka.
![]()
tez chciałabym miec minimum dwójkę dzieci mniej więcej w takim odstępie czasu, ale mój R jest troche przerażony komplikacjami tej ciąży i już teraz mi powiedział ze to pierwsze i ostatnie nasze dziecko.Chyba się boi, że kolejne ciąże mogą wyglądac podobnie.. Na razie milczę, ale mam nadzieje, że po jakims czasie zapomni o tym co teraz mówi i będziemy sie za roczek starac o nastepnego Maluszka.
Ech, wisienko uwierz że nie jesteś ani pierwszą, ani ostatnią. Też się pocę, ale jak świnka i też się taka łamaga ze mnie zrobiła, że aż wstyd się przyznaćCzuję się tak mało atrakcyjnie i co raz bardziej jestem niezgrabna. Wszystko mi leci z rąk, przy zawiązywaniu butów pocę się jak szczur
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość