Mogę się wprosić na placek Riterko.Wiem,że to nie ładnie tak...ale ty tak smacznie podobno gotujesz

I współczucia dla Jasiowego marudzenia--wiem jak to jest bo u nas wychodzą kolejne 4 -trójki
Mąż nie zadzwonił-tyle napiszę...ale dzień się jeszcze nie skończył...wątpię,że się domyślił...eh..starczy
Sosenko--te dwie panienki na zdjęciu Zuzia&Maja to rzeczywiście jakby rówieśnice.Więc chyba nie wielka bedzie róznica we wzroście jak Zuzia będzie miała 10,5 miesiąca.
Mam swoje 45 minut bo mały śpi

W nocy ułożył sobie nowy rozkład budzenia..Zasypia o 20-21 potem budzi się o 23 o 1 o 3 o 5 a potem o 8 czyli tak przepisowo co 2-3 godzinki.
Mosob ty karmisz jeszcze piersią..i dajesz małej 4xdziennie.Sama się domaga piersi czy ty jej o określonych porach dajesz?Ja się martwię,bo mój je mleczko tylko rano i wieczorem.Może częściej powinnam mu dawać?Ale z drugiej strony przecież dużo w nocy nadrabia.
[ Dodano: 2007-06-03, 14:53 ]
aaa i mamy bardzo duże przymiarki do nauki raczkowania.Mały tak wysoko pupę podnosi i wysoko opiera się na raczkach wyprostowanych a potem kilka "kroczków" do tyłu pełznie
[ Dodano: 2007-06-03, 14:59 ]