małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku

03 cze 2007, 12:39

lucy, no u mnie było identycznie! :ico_wstydzioch: Teraz co prawda znowu rośnie, ale już nie tak jak na początku... :-D

Ja ostatnio myślałam, że się wydrę na gówniarzy! :ico_zly: Bo siedziała starsza pani i młodzież. Wsiadłam do autobusu, gówniarze mnie zmierzyli i olali to, że stoję a oni siedzą, a starsza pani wstała i zaproponowała, żebym sobie usiadła na jej miejscu. To dopiero głupia sytuacja! :ico_zly: Oczywiście tak czy siak bym nie usiadła, ale chodzi mi o tę kulturkę, która w dzisiejszych czasach zanika niestety :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

03 cze 2007, 15:34

A ja ma wrazenie odwrotne, ze najpierw moj brzunio rosnal bardzo, bardzo wolno, a teraz chyba powieksza sie z kazdym dniem... Jeszcze niedawno narzekalam, ze brzucholka nie widac :-D
chodzi mi o tę kulturkę, która w dzisiejszych czasach zanika niestety
Smutna prawda...

małolata

03 cze 2007, 15:56

A ja ma wrazenie odwrotne, ze najpierw moj brzunio rosnal bardzo, bardzo wolno, a teraz chyba powieksza sie z kazdym dniem... Jeszcze niedawno narzekalam, ze brzucholka nie widac
Dominisia, bo właśnie jesteś w tym okresie, kiedy brzunio rośnie szybko! Mi rosnął dość wolno, później wyskoczył tak koło 20-25 tygodnia, a teraz znowu wolniej rośnie. A jak widzę, jesteś w 24 tygodniu, więc wszystko pasuje idealnie! :-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2007, 15:57

oj tak jeśli chodzi o kulture pasażerów w komunikacji miejskiej to jest równa zeru. Któregos dnia wracałam z zakupów z jedną torbą jakichś tam drobiazgów to prawie na siłę posadziła mnie w autobusie jedna starsza pani. Było mi strasznie głupio, ale ona nalegała i tłumaczyła to tym, że nie darowałaby sobie gdyby mi się coś stało bo kierowcy jeżdżą jak wariaci. Tu muszę przyznac jej racje a dodam, że to była juz końcówka ciąży z Antolem. Młodzież zawsze odwraca się w strone okna i udaje, że nie widzi. Ja w takich sytuacjach jak czekała mnie długa droga i ciężko mi było stac to podchodziłam do takiego delikwenta i prosiłam o ustapienie miejsca. A zawsze wybieram takiego co najbardziej patrzy w okno. :-D

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 cze 2007, 17:00

To kwestia wychowania i tego co z się z domu wynosi,jak matka jedna z drugą nie wychowała dzieci to potem właśnie rosną takie prawdziwki.ale zauważyłam że dziewczyny albo kobiety zawsze ustepują.Ja teraz mam zakaz wychodzenia samej z domu tzn jak są te upały bo już kilka razy zemdlałam, a wychodziłam np żeby mężowi na złośc zrobić ,ale teraz musiałam przysięgać że sama się nie ruszę .przynajmniej moge w każdej chwili poprosić o "objazdówkę' po sklepach :-D ale jak jeździłam autobusem to zawsze mi ktoś ustąpił i zawze korzystałam z tego.

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 cze 2007, 17:10

A ja mam absolutny zakaz brania prysznica jak jestem sama w domku. Raz mało co się nie przewróciłam pod prysznicem i mój R tak się wystraszył, że zabronił mi się kąpac jak jestem sama. Moze to i dobrze bo bezpieczniej dla mnie i dla Małego ale czasami jak jest 35 st do trudno dotrzymac tej obietnicy...

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 cze 2007, 17:13

wisienka dobrze że w delegacje nie jeździ na kilka dni :-D :-D

małolata

03 cze 2007, 17:21

wisienko, gdyby nie było męża, to musiałabyś po prostu nago latać po domku :ico_haha_01:
U mnie jest tak gorąco, że śpię w samych majtach i w nocy do kibelka ganiam w ten sam sposób ubrana (czytaj: roznegliżowana :ico_haha_01: ). Ale kiedy już wstaną domownicy, to jestem zmuszona się ubrać, żeby nie świecić gołym biustem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
wisienka24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 cze 2007, 17:46

małolata, u mnie prawie całą noc chodzi klima więc mam normalna piżamkę na sobie bo inaczej byłoby mi zimno. Ale pewnie jakbym była w Polsce bez klimy to tez biegałabym gołkiem po domku. :-D

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 cze 2007, 20:14

wisienka24, to dobrze że tylko wtedy kiedy go nie ma a dobrze że ogólnego zakazu nie dostałas :-D :-D :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”