Przeczytałam i prawdę mwiąc to niewiele z tego wszystkiego zostało w mojej glowie
Marzenka ja pamietam kochana jak ty płakusiałas zaraz jak dołączyłas do nas na TT, ze mama i siostra cie nie wspieraja i o ile dobrze pamietam sa niezadowolone, ze bedziesz miala czwartego dzieciaczka i jakie czarne mysli ci do glowy przychodziły

ale potem widzialam z tygodnia na tydzien jak siła i wiara znów w ciebie wstapiły, jak radosna byłas, jak oczekiwłas, jak radziłas nam niedoświadczonym i przerazonym - jak z "popiołów" odrodził sie Feniks

i jestem nie tylko pełna podziwu dla ciebie ale i dumna, dumna że dalas rade i dajesz nadal a przy tym jeszcze znajdziesz 5 minutek dla innych kwietnióweczek i na wsparcie ich
Katrin niezmiernie mi przykro, ze miałas takie doświadczenie

ale teraz twój mały aniołeczek na pewno z nieba opiekuje i czuwa nad braciszkiem...
Kamelek twoja Lenka sliczniutka

i osmiele sie stwierdzic, ze na tych zdjeciach ze szpitala i w domciu podobna do mojej Vikusi

(albo Vikusia do niej)... obie takie male czarnulki
Caro mnie jest ciagle trudno uwierzyc, ze my obie kiwetnioweczki a twoj Oskarek ma juz ponad 2 miesiace, gdy tymczasem Vikusia dopiero przestala byc noworodkiem

ale twoj synek to juz spory chlopiec i taki sliczniusi
co do butelek to ja uzywam z Tomee Tippee (nie wiem czy ta firma jest w Polsce

) a wygladaja tak:
http://www.tommeetippee.co.uk/shop/prod ... teats.html podobno sa anty-kolkowe i smoczek przypomina kobieca piers (jak je kupowalam to próbowałam jeszcze karmic piersia)...
a co do smoczków to ja mam z Aventa
http://www.avent.com/uk/en/soothers_matrix.php (drugie od góry) i jestem z nich zadowolona... ale moja Vikusia cos ostatnio do smoczka nastawiona be, co mnie nawet cieszy
a
Iw_rybka pojechala na tydzien do mamy...
[ Dodano: 2007-06-04, 21:36 ]
zapomniałam wam napisać, ze kilka dni temu na gg napisala do mnie
Dorunia ale to niestety byl ten czas, gdy Vikusia mi zachorowala... w kazdym razie u Doruni wszystko ok, ale nie ma zbyt duzo czasu... pozdrawia nas serdecznie... pogadam z nia jeszcze kiedys na gg to wam napisze co u niej...