Hej Hej!
Co tuwidze... czy mnie oczka nie myla!?!?!?
Avisek juz na porodowce? A mialysmy razem rodzic- termin wspolny to i radosc niech wspolna bedzie.. A tu klops. Ja sobie smacznie chrapalam a
Avisek skurcze miala..
Az mam dreszcze z podekscytowania. Ciekawe czy juz ma dzidzie przy swoim boku...
Kamilko ten tygrysek to taka jakby nakladka" na rzepki z boku i z tylu - takie przebranie miekkie w srodku- chyba sie ubiera na spiszki albo cos.. Jest napisane ze od 1 roku, wiec na pierwsze urodzinki juz mamy kubraczek
Pięęęknie dzis. Ani jednej chmurki.. Pozmywam po sniadanku, Krzysia juz wygonilam do pracy, teraz male porzadki i smigam na balkon- bo od balkonowania mialam tygodniowa przerwe, wiec czas najwyzszy i ostatni utrwalic opalenizne
A w ogole to w niedziele sie poprztykałam ze swoim Krzysiem, wyplakalam sie mu ze ciagle gdzies jezdzi, smiga na ryby, po motory i takie tam.. I w czwartek ma wolne i jedziemy na caaaały dzien razem! Przygpotujemy dobre jedzonko, kosz z owocami i jedziemy za miasto na piknik, poplywac lodeczka i porobic ostatnie brzuszkowe zdjecia!
juz sie doczekac nie moge...
UCiekam Dziewczynki - wroce jak sloneczko przestanie grzac