hej dziewczyny
spanko jedzonko Ja znow zaczelam dodawac Julci kleiku do mleczka i wieczorem sam kleik z lozeczki i Julcia spi do 8-9 a dzxis to jeszcze sie nie obudzila a jest 10.30 no ale wczoraj zasnela pozno ( 22.30 ) wiec dlatego, w kazdym razie mala budzila mi sie w nocy o 3 ,4, 5, 6 zalezyw ktorym dniu jaka godzina na mleczko przez kilka dni bo niemielismy kleiku wiecej, no ale juz kupilismy i znow jest ok. podaje jej tez kleik bo w te upaly Julcia starsznie malo je raptem 300 ml na dzien
ale wpadlam na pomysl ipodaje jej zimne mleczko i pije calosc znaczy wczoraj pila przynajmniej a dizs zobacyzmy jak bedzie no i ten kleik na wieczor,
upaly i zabkowanie przez te upaly i zabki ( widac juz dwie jedeneczki pod skora ) Julcia nie chciala spac w ciagu dnia, pojechalismy do meza mamy i spala sobie pod drzewkiem, wieczorkiem tez sie przespala a bylismy akurat na grillu w lesie i poszlismy nad morze na zachod slonca i Julcia sie akurat obudzila na zachod slonca i od razu sie spojrzala na niego ( zasnela mi w nosidle ) i takimi otwartymi oczkami sie patrzala, chyba bardzo jej sie spodobal! piekne to uczucie poczulam sie jakbym ja sama pierwszy raz zobaczyla zachod slonca przez jej oczy...
a wczoraj na plaze poszlismy i spala 3 godzinki w wozeczku nakremowana kremem ale slonce i tak do niej nie dochodzilo, a mysmy sie kapali, ja nurkowalam dwa razy a potem sie juz przebralam, woda nawet ciepla 28 stopni.