taki to cudowny organizm maja kobiety
  taki to cudowny organizm maja kobiety  

To dobre!!! Pomysle o tym jak juz bede zupelnie padnieta!
 To dobre!!! Pomysle o tym jak juz bede zupelnie padnieta!   

Potem to nie ma problemow ze spankiem! No a z zasypianiem z synem nie bylo wogole klopotu, bo on lozko lubil (tylko w nocy, w dzien nie spal tzn bardzo malo) i sam sie pchal do spanka
 Potem to nie ma problemow ze spankiem! No a z zasypianiem z synem nie bylo wogole klopotu, bo on lozko lubil (tylko w nocy, w dzien nie spal tzn bardzo malo) i sam sie pchal do spanka   A corcia to zasypiala przy piersi do 2latek i potem z misiem!
 A corcia to zasypiala przy piersi do 2latek i potem z misiem!   

Meczyla mnie z tym przez kilka dni wiec kupilam pierwsza lalunie dla dzidzi i moja cora jej pilnuje w nocy i ma ja nauczyc grzecznego spania! hihihi!!! Tak zeby pozniej Amalia ladnie mi spala w nocy!
 Meczyla mnie z tym przez kilka dni wiec kupilam pierwsza lalunie dla dzidzi i moja cora jej pilnuje w nocy i ma ja nauczyc grzecznego spania! hihihi!!! Tak zeby pozniej Amalia ladnie mi spala w nocy!   Zadzialalo i jest spokoj!
  Zadzialalo i jest spokoj!   

no ale chyba organizm wyczuwa ze się musi za wczasu wyspac, bo później juz takich przywilejów nie bedzie
 no ale chyba organizm wyczuwa ze się musi za wczasu wyspac, bo później juz takich przywilejów nie bedzie   
  narazie mozna sobie na lodziki pozwalać
 narazie mozna sobie na lodziki pozwalać  
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość