No ale to normalka, kto tego nie robil?
  No ale to normalka, kto tego nie robil?   
 Malolata, a twoi rodzice to naprawde biedni byli! A twoj braciszek to fajnie robil!

A tu tym razem, tyle klopotow mialam z przeciwskazaniami w ostatnim trymestrze, ze az mi dziwnie byc w takim bezruchu!  Bardzo mi to brakuje!
  A tu tym razem, tyle klopotow mialam z przeciwskazaniami w ostatnim trymestrze, ze az mi dziwnie byc w takim bezruchu!  Bardzo mi to brakuje!   Czekam ze zniecierpliwieniem na koniec miesiaca i zaczne powolutku spacerkowac! Przynajmniej tyle, bo teraz to jak tylko dwa kroki zrobie to mi brzusio twardnieje!
  Czekam ze zniecierpliwieniem na koniec miesiaca i zaczne powolutku spacerkowac! Przynajmniej tyle, bo teraz to jak tylko dwa kroki zrobie to mi brzusio twardnieje!   A co tu dopiero mowic o gimnastyce! Czasami to mam wrazenie, ze miesnie mi juz zupelnie sie stopily! Bedzie ciezej z odzyskaniem fajnej kondycji!! Przedtem to i basen i rower i gimnastyka..... Niecierpie takiego przymusowego lenistwa, no ale dla malusi trzeba wytrzymac! Tylko, ze dzisiaj to juz zupelnie nerwy mnie biora, bo od tego lezenia to wszystko mnie boli! Prawdziwe wariactwo!!!
 A co tu dopiero mowic o gimnastyce! Czasami to mam wrazenie, ze miesnie mi juz zupelnie sie stopily! Bedzie ciezej z odzyskaniem fajnej kondycji!! Przedtem to i basen i rower i gimnastyka..... Niecierpie takiego przymusowego lenistwa, no ale dla malusi trzeba wytrzymac! Tylko, ze dzisiaj to juz zupelnie nerwy mnie biora, bo od tego lezenia to wszystko mnie boli! Prawdziwe wariactwo!!!   Z lenistwa kosci mnie bola!
  Z lenistwa kosci mnie bola!   

upiekłam biszkopcik, budyń, truskaweczki, i galaretka i mam drugie na jutro....mniam
 upiekłam biszkopcik, budyń, truskaweczki, i galaretka i mam drugie na jutro....mniam 

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość