Kocica_26, AniaK odbierałą dziś jakiś poród.... najpierw miała taki opis jakby to ona była , ale zmylił mnie uśmiech ":)".... na końcu Felicity, będzie robić mikroby i inne paskudztwa
[ Dodano: 2007-06-11, 22:09 ] albo chociaż będzie pilnowała żeby nie zjadały sie nawzajem
ja wolę nie zaczynac jak Jola w papierkowej robocie... bo nie wygrzebałabym się moje dziecko się obudziło i trzepotało nóżkami w łożeczku, kręciło się i na spanie nie zapowiada się - ostatnio od 20 śpi godzinkę dwie i pobudka jakby nigdy nic i dawaj bawić się... eeeh teraz jęczy biedunia...
no i Iwciu - nie nadrabiaj bo tylko wsiąkasz tylko pisz z nami na bieżąco i wracaj do zdrówka...
a AniaK miała dzis intrygujący opis na gg - "czekamy na dzidziusia" cóż to znaczy a MK biedna nie pisze z opisów wnioskuję, że mężuś ją nieźle wkurza...
Joluś - 4. sezon Losta będzie na pewno, więc nic się nie martw :)
Nie zdązyłam nic poczytać, bo mi się Smerfetka obudziła i dokazuje, smieje sie jak szalona i robi różne inne cuda, trzeba ją pilnowac, bo jakaś dziwna się zrobila po tej drzemce
[ Dodano: 2007-06-11, 23:09 ] Dorotko - pół żółtka, co dwa dni, gotuje na twardo, rozmiażdżam i dodaję do zupki.
Ja ostatnio dawałam całe żółtko co dwa dni do zupki.I dodałam ostatnio do zupki Joachimkowi Misiowy Sad z ziemniakiem i Dynią.Wcinał aż mu się uszy trzęsły
I mieliśmy dziś udany debiut w nowej spacerówce.Jestem zadowolona bardzo z zakupu.Wózek leciutki a nie ciężki kolos.
A tu widać jak Joachimowi spodobał się nowy pojazd
Dorota120, ja gotuje wodę z jajkiem do wrzątku i oddzielam pół żółtka do zupki, jajko nie jest ścięte.
aaneta25, super wózeczek
wczoraj sama kąpałam Zuzkę i zawsze płacze z głodu i że sie jej spać chce, to robiłam to tak szybko żeby się nie rozpłakała, że jak założyłam nogawki od śpiochów to sie zorientowałam że czegoś mi brakuje ....... PIELUCHY
Hej.
Anetko wózeczek super a najważniejsze że synek zadowolony Haha Sosenka a jak Ty się śpieszysz to o majtkach też zapominasz A tak serio to ja zawsze kąpie Tomka sama i wiem jak to jest jak człowiek się spieszy widząc że dziecko ma już ochotę na "rozdarcie" buzi Tomek znowu zapluł się aż po sam pępek a zębów dalej nie ma
Hej!
akna, ale akcja ząbek trwa i pewnie niedługo coś się pokaże. U Macieja też nic nie ma, dziąsełka jeszcze różowe
sosna, dobre z tymi majtkami dorota, współczuję , mam to samo ale z wystawianiem ocen nie mam już problemów
A mój maluch znowu robi postępy. Wczoraj dwa razy samodzielnie usiadł z podwiniętą nóżką pod pupą, czyli książkowo I umie już robić "papapa"