Witajcie
Margo - dobrze, że już po wszystki i że operacja przebiegła pomyślnie. MAsz 100% racji, że nic prócz zdrowia w życiu nie jest ważne. Najważniejsze żeby rodzina była zdrowa i była razem. Mnie te myśli nachodzą też raz na jakiś czas, zwłaszcza jak naoglądam się w TV o dzieciach z rzadkimi chorobami genetycznymi, albo wówczas jak dowiedziałam się, że mój ojciec ma guza na węźle chłonnym.
Jagula - cóż to za zezik u Jagódki, nic nie wiem
![n :ico_noniewiem:](./images/smilies/xx_noniewiem.gif)
Okulista kazał zaklejac oczko? jejku moja Juleczka też ma lekkiego zezika, więc muszę isc do okulisty...kurcze ale tego zaklejania to sobie nie wyobrażam.
Mosob - Ty się nie przejmuj, że nic nie znalazłaś, bo w TV mówili, że zmieniaja numerację
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
ale w UK - poważnie, tam mieli zmieniac numerację ubrań żeby kobiety nie odchudzały się drastycznie (czy coś w tym stylu) i żeby nie dążyły do rozmiaru "0".
Kociaku - co tak wpadłas i wypadłas? nic nie napisałaś co u Was? Joluś może byście wpadli do Suchej, hmmmm? Wy tak dużo jeździcie po świecie, więc wpadnijcie też do Suchej, byłoby superrr
Riterko - tak jak Sosenka mówi, trzeba było petycje napisac i może Jaśko by to uwzględnił
![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
Ja jeszcze nigdy na weselichu nie byłam, nawet jako driver. Pierwszy raz na weselu będę dopiero na swoim, bo ja jeszcze kościelnego nie mam
[ Dodano: 2007-06-17, 11:22 ]I zapomniałam
![n :ico_tort:](./images/smilies/xx_tort.gif)
dla Oli i Bartusia
![n :ico_buziaczki_big:](./images/smilies/xx_buziaczki_big.gif)