Lucy kochana serdeczne gratulacje!!!
Jasnie Pani trzymj się mocno. Jeszcze troszkę i przytulisz swoje małe szczęście. Trzymamy kciuki.
Acia ja też nieraz bym ubrała małego w same body, le mamę mam na karku, a dla niej nawet jak jest w spioszkach to jeszcze by go otulała ech...
Avisek mały w domku leży w kaftaniku i półśpiochach lub cienkim pajacyku. Czasem przykrywam mu nóżki kocykiem. ale ja mam okno otwarte szeroko. Połozna powiedziała, że spoko. Jak jest bardzo gorąco to krótki rękaw i półśpiochy.
Po kąpieli nie ubieram cieplej, ale za to zamykam okno, żeby nie zawiało.
A na dwór no cóż...mamcia na posterunku
. Ale przeważnie tak jak w domu tylko kocykiem nakrywam. Ale nie chodzę w upały, tylko jak jest chłodniej, bo jak bardzo goraco to nei przykrywam wcale. A no i czapeczka puki co na dworek.
Z tymi cyckami to też się wkurzam. Jak mały pije to jest ok. Ale jak śpi kilka godzin to tyle mleka mi napływa, że samo wycieka. Wtedy muszę trochę odciągnąć, albo modle się, żeby szkrab się obudził.
Avisek Tomek czesem kicha, ale to normalne bo musi się jeszcze z tych wód płodowych wykichać. Ale to tak raz na jakiś czas. Kaszlu ie zauważyłam. Za to codziennie ma czkawkę. no i właśnie wtedy zastanawiam sie czy nie jest za lekko ubrany hmmm...matko jakie to wszystko skomplikowane...
[ Dodano: 2007-06-17, 14:48 ]
A powiedzcie mi jak długo jedzą wasze dzieciaczki? Mój Tomek na początku ssał nawet po 1,5 godziny (może miałam mało mleka i dlatego). a teraz 5-10 minut i jest najedzony. Trochę to dla mnie mało, ale mam taki filmik ze szpitala i tam mówią że ok. Ale chciałam zapytać jak to jest u was?? Dodam, że kupki robi regularnie i to nie małe, także wydaje mi się , ze wszystko gra..