kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

17 cze 2007, 21:13

nie mam wieści od Jaśnie Pani, ale to chyba znaczy, ze jak nic sie w ocy nie ruszy to rano będzie cc. może az tak bardzo nie boli? no nie wiem cholera, juz by mogła Łucja wyjść :ico_oczko:
ale za to własnie pisała do mnie Ilonka, bardzo sie cieszy z Lucy dzieciaczka i czeka na maluszka Jasnie Pani :ico_oczko: teraz bawią z Bablu gdzies u rodzinki, a wraca do UK w piątek, więc lepiej wklejajcie zdjęcia :-D
KOBIETA KTÓRA WIECZNIE JE :ico_haha_01: wyjeżdża jutro :ico_brawa_01: chyba nawet z tej okazji oddam sie kubie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 cze 2007, 22:48

myslałam że może Jaśnie Pani juz rozdwojona ( a raczej nareszcie)... ale widze, że nadal u niej cisza :ico_olaboga: biedaczka dośc że się naczeka to jeszcze nameczy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

18 cze 2007, 00:28

Witam :ico_haha_02:
ja dzis zagladam co u Jasnie Pani a tu nam sie Lucy rozdwoila :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kochana duzo zdrowka dla ciebie i maluszka i szybkiego powrotu do domku[glow=cyan][/glow]

Szkoda Jasnie Pani ze tak sie meczy ale pewnie da rade :-)
kasia79 cos ty dosc czesto oddajesz sie kubie :-D jak dasz mu taka nagrode po wyjezdzie babci to gotow bedzie ja czesciej zapraszac :-D
kasi.k corcia wspaniala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a czas faktycznie bardzo szybko leci ....

jesli chodzi o mnie to nic nowego :ico_noniewiem: dzis bylam z kolezanka na malych zakupkach kupilam sobie bluzeczke i spodnie ale i tak nie jestem zadowolona :ico_noniewiem: no i zaczynami odliczanko przed wyjazdem do PL, bo lecimy 7 lipca a 15 robimy chrzciny :ico_haha_02: Nathanek nadal marudny te wychodzace zabki daja mu popalic :ico_olaboga: Alusia nawet chodzi w okularkach bez marudzenia :-) ale niestety znow zaczyna mi kaszlec :ico_olaboga: ja sie pewnego dnia wykoncze z tymi chorobskami moich dzieciaczkow :ico_placzek: zdjecia postaram wam sie wkleic moze nawet dzis :-) a narazie pozdrawiam i zmykam

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 cze 2007, 08:25

hej laski!!!!
a Jasnie Pani nadal dwa w jednym?????????????????????????????????????????
czy Ci lekarze są normalni??????????????????????????????
laski piszcie co u niej :ico_olaboga: moze dała Wam znać?????????????????

[ Dodano: 2007-06-18, 08:26 ]
Kasia to Ty sie lepiej bój Ilonki bo obiecałaś zdjęcia :ico_zly:

kaasiaa79

18 cze 2007, 09:13

u Jaśnie Pani zaczęło się p;o 23!!!!!!!!! :ico_ciezarowka:
rano o 8 wysłała mi dwa smsy, że poród dalej trwa!!!!!!!!!!!!!!!!! ale co teraz to nie wiem, wyałałam jej smsa przed chwilką! Może Łucja już jest na świecie???? oby, bo ja jako ciotkas już zaczynam świrować :-D

julie_377

18 cze 2007, 09:37

dzien dobry
jejku strasznie dlugo to wszystko trwa u jasnie pani... wiec dalej trzymam kciuki i czekam na wiesci...

kaasiaa79

18 cze 2007, 10:06

jeszcze wam napisze, ze miala w nocy 5 cm rozwarcia i dostała kroplówkę na skurcze, no i napisała jescze, że bardzo ją boli :ico_noniewiem:

a Lucy juz dzisiaj do domku :ico_oczko: ciekawe jak wygląda mały Olivierek? :ico_oczko:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2007, 10:21

Jejku strasznie mi żal Jasnie Pani ile mozna sie meczyc. Mam nadzieje ze juz niedlugo.

Lucy Koniecznie czekamy na zdjecia Olivierka. Ciekawe jak tam wyglada.

Kasia79 chociaz dalas babci na pozegnanie porzadne jedzenie? Zeby po drodze zbytnio nie zglodniala.

Fittney a z mezem to mysle ze z czasem sie dogadacie. Zawsze na poczatku jest trudno. Bo sie teskni za drugą osobą i idealizuje związek pozniej sie spotykaja i okazuje ze problemy wynikly. Ale musicie sie chyba dotrzec. Ile twoj mąż byl sam w anglii? Mysle ze zyl sobie jak kawaler a teraz znowu ma rodzine. a to zona cos powie a to dzieckiem trzeba sie zająć. Faceci tacy bezmyslni są. Dlatego ja za wszelką cene nie chcialam dopuscic by Pawel sam na dlugo wyjechal. Lepiej sie klocic razem niz tesknic na odleglosc.

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2007, 10:28

[center]Jasnie Pani urodziła!!!!!!!!![/center]

[center] :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: [/center]

[ Dodano: 2007-06-18, 10:32 ]
[center]Urodziła o 9:50 :-D
Łucja ma 60 cm i waży 4200g.
Dostała 10 pkt w skali Apgar i ma czrne włoski :-D
Aha, i na dzien dobry opluła mamę :-D
[/center]

[center] :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: [/center]
Ostatnio zmieniony 18 cze 2007, 10:37 przez kasi.k, łącznie zmieniany 3 razy.

julie_377

18 cze 2007, 10:35

:ico_brawa_01: na reszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
jasnie pani jestes wielka :-D

Wróć do „Pozostałe”