Basiu tak myślałam, że tanie nie są.... 0k.40zł za sztukę a wiadomo, że trzeba mieć kilka bo wyczytałam że 1 pielucha schnie od 8 do 16 godzin. Ciekawa jestem jak sprawdzają się w użytkowaniu...w rezultacie wychodzą i tak taniej niż jakby sie używało pampersów. nikt z moich znajomych nie miał takich pieluszek nie znam opinii na ten temat.
A wiecie co u nas w wiekszych miastach jest firma ktora dostarcza ci do domu zamawiana czesc pieluch tetrowych i odbiera brudne.Nie wiem co to moze kosztowac ale nie jest tanio.Ale mysle jak ktos sie uprze to czemu nie
Ula masz racje poradzimy sobie
Nie martwcie sie na zapas! Ja tam az takiego klopotu z cyckami przy perwszym karmieniu nie mialam! Trzeba pilnowac i juz! Zawsze sucho musi byc i jak co to od razu plastikowe zderzaki wlozyc i cycus posmarowac! Dzidzi dobrze do buzi wkladac cyca, nie tak niesmialo, bo wtedy popeka! Dziecko sie nim nie udlawi! Jesli pekniecie to zmienic pozycje przy karmieniu tez pomaga! i nawet z peknieciem dalej karmic (boli tylko na poczatku karmienia! Nie karmic za dlugo 5min z kazdej strony przez pierwsze dni -mniejsze ryzyko popekania! Jesli duzo mleka i piersi twardnieja, to nie czekac i odciagnac troche (ja lubie recznie pod prysznicem), to jak sie czeka to sa problemy! Dzidziusie czasem robia takie numery, ze przez np5godzin spia, a my z pelnymi cycami czekamy ze zniecierpliwieniem! Mozna odciagnac wtedy troche pokarmu, dla dzidzi zawsze starczy! Lepiej nie siedziec z takimi obrzmialymi i twardniejacymi, bo wtedy moga byc klopoty!
No i przede wszystkim nie przejmowac sie to jest naturalna sprawa! Inne babki poradzily sobie wiec wy tez!!! Glowa do gory i myslec pozytywnie!!!