hej
Ja jeszcze nie podaje zadnych witaminek-moze na wizycie w 6-tym tygodniu cos lekarz zaleci...
Musze pochwalic dzis moja coreczke-spala 12 godzin z jedna przerwa 15minutowa...supcio...jak poczulam ze zaczyna sie krecic jeszcze z zamknietymi oczkami to zaraz cyc i spala dalej........................i w koncu jestem wyspana-az dziwnie sie czuje
kurdi...i wiecie co...po 6tym tygodniu mam isc do lekarza ogolnego na wywiad poporodowy-tzn na sprawdzenie ...i bylo wszystko normalnie juz prawie nie plamilam az przez ostatnie 2 dni jakas krew...jakby okres mi sie konczyl...dzis jeszcze nic-ale martwie sie czy to normalne...i chyba trzeba temu doktorkowi o tym powiedziec co?a on i tak sie pewnie nie zna...on mi tylko ma tabletki wypisac..tak tu robia..bez badania przepisuja tabletki anty...i to jeszcze za darmo...dziwaki
Zrezygnowalam juz z diety bo efektow brak...plamki znikaja i pojawiaja sie gdzie chca i kiedy chca...bez sensu-ale juz mala wyglada dobrze a jak wyskakuje cos nowego to sudocrem dziala---ANZA...miala dokladnie to samo co opisalas...i w poniedzialek minie 4 tygodnie od kiedy sie to zaczelo...dlugo..ale to chyba spocone hormony..hihi