Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2007, 12:04

Bożenko Gratuluję :ico_brawa_01: do trzech razy sztuka :ico_oczko:
ja też bym chciała drugą córkę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

23 cze 2007, 13:11

Bożenka gratulacje:) oby zdrowe było jak to się mówi:)

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 cze 2007, 15:27

cześć dziewczynki
Bożenko no to będą Cie Twoje chłopaki na rękach nosić... :ico_brawa_01:
ale nie ukrywam że ja te,z bym chciała mieć drugą dziewuszkę , ale najważniejsze zeby było zdrowe i szczęśliwe dzieciątko, z czego Ci zyczę :ico_oczko:
kasiekk, :ico_brawa_01: dla Kacperka za samodzielne jedzenie, mój jeszcze się tak niegarnie no chyba że jabłko, chclebek czy coś takiego.

Awatar użytkownika
matikasia

23 cze 2007, 20:37

oj my po jedzeniu mamy prawdziwe sprzątanie;) Mati nabiera sam zupę po czym przechyla łyżeczkę przed samą buźką i wszystko spada:) a czasem jak go weźmie na zabawe i nie zdążę zaprotestować to wywala sobie całą michę jedzonka i rozciera ręką, albo wyciaga kawałki mięska i wyrzuca na dywan!! mimo to nie poddaje się i do każdego dania ma swoje sztućce. najlepiej jak je parówkę, to tak łapie ząbkami by chlebek został na widelcu:)
najgorsze że Mati z owoców je tylko banana i troche jabłka. Nic inego nie chce, kręci głową, nawet ze sloiczka. papki już go nudzą. robie mu prawie codziennie sok z marchewki i jabłka i chyba tam zacznę przemycać owoce:) a wasze szkraby jedzą?

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2007, 20:48

Antek jada banany, jabłuszka, brzosklwinki, przemógł się do truskawek, ostatnio zjadł całą czereśnię, troszkę arbuza i raczej zjada wszystko

Awatar użytkownika
Agnes
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2007, 20:52

Witam,z owocow moj zjada wszystko nie ma z tym problemow sam tez je w szczegolnosci serki i jogurty reka rozmazuje po calym krzeselku ale ja przynajmniej moge odsapnac :-D

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

23 cze 2007, 22:04

Mój Antoś jest fanem bananków i jabłuszek...bananki tak bardzo kocha że jak widzi w książeczce to liże kartkę :-D
co prawda nie jadł jeszcze wszystkich owocków, ale z tych które jadł' smakują mu wszystkie brzoskwinki, truskaweczki, gruszeczki, morelki, winogrona.

Awatar użytkownika
matikasia

24 cze 2007, 12:43

no to macie szczęście, Mati dziś już nawet banana przestał lubić albo po prostu może nie chciał, a jak położyłam rogala i wedlinę to zjadł:) jak ma mogę mu przemycać te owoce? dodałam kilka czereśni do sokowirówki i ladnie sie soczek wycisnął:)

wklejam fotki z dzisiejszego spacerku:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2007, 12:50

Witam!
Kacper lubi owoce,je jabłka,gruszki,malinki (wczoraj np zjadł całą szklankę) kiwi,jadł mandarynki i pomarańcze,banany juz mu się troche znudziły,je dalej,ale kiedyś to wsuwał aż mu sie uszy trzęsły
truskawki raz jadł a raz nie i podobnie brzoskwinie
nie chciał nektarynki,a arbuza ugryzł dwa razy i wiecej nie chciał,tylko pestki z niego wyjadał i to w bardzo śmieszny sposób bo bez używania rąk,rękami nie dawał rady bo mu się wyślizgiwały,a więc wkładał głowę w talerz i je wybierał zebami czy językiem,albo ze stołu zlizywał hihi
zobaczcie

wolał też skórę pogryzać niz miąższ

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 cze 2007, 12:55

matikasia, śliczne zdjątka, widać, że Mateuszek zadowolony.
A Antos dostał wczoraj po południu gorączki, bylismy dziś u lekarza i to albo delikatny wirus albo trzydniowka. Dostał Eurespal i czopki na gorączkę, mam nadzieję, że mu pomoże. Biedactwo jest taki rozpalony i osowiały.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”